2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
پول تو جیبی فرق داره😂😂😂   وظیفش  هست بده ولی زن وظیفه ای نداره  بعدم مرد اگه مرد ب ...

منظور منم همین بود وظیفشونه بدن مگرنه چرا ازدواج کردن 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خوبی چ خبر زنده ای شوهرت چی گفت    

فک کنم با آرامش ختم به خیر شد 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
شوهرامون واسه چی کار میکنن؟ واسه زن و زندگیشون غیر از اینه؟ 

نه نیست   ولی قرار نیست بی اجازه برداریم که   بعضیا  گفتن حقته  ولی این دزدیه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
زنی که تو خونس از نظر شما هیچ ماری نمیکنه؟! زنی که از صب کله سحر پامیشه صبحانه نهار شام اماده میکنه ...

نه عزیزم...خیلی فرق داره ... من شاغلم وبه محض رسیدن به خونه باید تمام این کارارو بکنم.فرقم با زن خانه دار اینه که ایشون تا لنگ ظهر خوابیده بعد پامیشه این کارارو میکنه من از کله صبح بیدارم کار میکنم بعدم که میام خونه باید شیفت دوم کارم رو خیلی سخت تر انجام بدم اونم با خستگی.

بارها شده ۶بعدازظهر اومدم خونه و بچه هام ازم کتلت فلافل و...خواستن.سه ساعتم پای گاز ایستادم.

من دارم میبینم تو اطرافم فرق یه زن کارمندو خانه دار

وبدترین قسمتش طلبکار بودن آقای خونه س...

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
نه نیست   ولی قرار نیست بی اجازه برداریم که   بعضیا  گفتن حقته  ولی ای ...

دزدی نیس نمیشه به همه چی برچسب دزدی زد ایشون هم شوهرش مقصره بهش پول نمیداده اسی هم مجبور شده برداره مجبور شده ن دزدی 

من چن نفر رو دیدم خونه خراب کن میگن چرا همچین کاری میکنی میگفت شوهرم خرجی بهم نمیداده پس بهتره خودش برداره تا سراغ همچین کارایی بره 

بچه ها منظورم از خرجی ندادن این نیست که مواد غذایی نمیخره!  منظورم اینه که ماهی یه مبلغی پول ب ...

خب پس بع نظرم شما خیلی پرتوقعی . من به شخصه جای شوهرت بودم دیگه بهت اعتماد نداشتم!!! .  دو میلیون خرج ماهانته؟!!!  چی میخری اخه؟ والا من بچه ندارم شوهرم ماهی یه تومن میده میگه خرجیت باسه . باش باید مواد غذایی بخرم دانشگاه برم جزوه بخرم . فقط لباس رو خودش میخره 😶. تو میگی خودش خرجت میکنه ماهی دومیلیونت چیه؟!من فک میکنم شما خرج چیزای دیگه هم میکردی!

دزدی نیس نمیشه به همه چی برچسب دزدی زد ایشون هم شوهرش مقصره بهش پول نمیداده اسی هم مجبور شده برداره ...

چی بگم والا

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اره والا  حالا ماهی دو تومن ثابت هم نبوده که بعضی وقتها خیلی کمتر بوده ولی خوب بدون اطلاعش خرج ...

اشتباه کردی بدون اطلاع خرج کردی حالا ماهی ۵۰۰ تومن بوده باز قابل قبول بود هرچند هنونم اشتباهه باید مشکلتو به شوهرت میگفتی اونم قبول میکرد

نه عزیزم...خیلی فرق داره ... من شاغلم وبه محض رسیدن به خونه باید تمام این کارارو بکنم.فرقم با زن خان ...

کی گفته خانمی که تو خونس تا لنگ ظهر میخوابه!!!؟؟ 

من اطرافیان شمارو‌نمیدونم ولی اطرافیان من فامیل اشنا خیلیا هستن که صبح زود قبل از همسرشون بیدار میشن مادر من پرستار بودن الان بازنشست شدن ۶ ساله با اینکه هیچ کاری بیرون نداره ساعت ۵ صبح بیداره!! زنداییم خانه داره قبل داییم بیدار میشه صبحانه میذاره مادر بزرگم از بعد از نماز صبح دیگه نمیخوابه دوستام که ازدواج کردن خانه دارن صبحا زود پا میشن! دلیل نمیشه چون یسریا که دیدین تا لنگ ظهر میخوابن بست بدین به همه در ضمن بحث سر صبح پا شدن نیست سر کاراییه که خانم خونه انجام میده و نه حقوقی دریافت میکنه نه حتی تشکری ازش میشه 

دم شما گرم که هم خونه کار میکنی هم بیرون ولی فک نکن اینا وظیفس به همون اندازه هم مرد وظیفه داره ولی هیچ کس ازش نمیخواد یا بازهواست نمیشه یبار فک کردی شما و همسرت که جفتتون بیرون کار میکنین اگه یروز بیای خونه و‌هیج کاری نکنی بگی همسرت غذا بپزه خونه رو جمع کنه بچه ها رو سرو سامون بده چه ری اکشنی داره؟