چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم بهتر نیست تا نرفتی تو زندگی دوباره فکرهاتو درباره اش بکنی؟
فعلا ابدا بهش فک نمیکنمم درگیر درسم هستم سر خونه هم اصلا باهاش بحث نمیکنم دلم میخواد دستم مر باشه و زبونم جلوش دراز اللن اب در هاوون کوفتنه و من از درسم عقب میوفتم درضمن من باکره نیستم حمایت خانواده هم که هیچ! ! ِِ به نظرت بهتر نیست وقتی قبول شدم یه اقدام جدی بگم برای اخرین فرصت ؟؟
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
استارتر شوهرخواهر منم مثل شوهر شماست اصلا چیزی و متوجه نمیشه اونم به خواهرم خرجی نمیداد یعنی همش میگفت بزار وضعم خوب بشه برات خرج میکنم ولی خواهرم اذیت میشد دیگه یه چیزایی لازم داشت که نمیتونست نخره از طلاهاش میفروخت و خرج میکرد توی پنج سال یه زنجیر و دوتا انگشتر و یه جفت گوشواره فروخت برای چیزایی که لازم داشت اصلا شوهرش متوجه نمیشه طلاهاش کو یا لباسا رو از کجا اورده. ولی خدارو شکر یه سالی هست که وضعش خوب شده هرچی خواهرم بخواد براش میخره.
خیلی محکم و جدی به شوهرت میگفتی درسته اشتباه کردم بدون اطلاعت پول برداشتم ولی بعد چندسال زندگی یعنی حق من نیست هرماه یه پولی واسه خودم خرج کنم؟! ازین به بعدم یه مبلغی ماهانه به خودم بده !