بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یچیزی ذهنمو مشغول کرد...شوهرت خرجی نمیداده ....شما خرج میکردی شوهرت نمیگفت این مواد غذایی از کجا میاد؟ یا بچه لباس نو ازکجا آورده یاخودت از کجا لباس نو خریدی؟؟ یعنی شوهرشما اصلا خرجی نمیداده شما پنهونی خرج کردی و شوهرت نمیگفته این موادی ک میخوریم از کجا میاری
پس برای اولین بار خلاف باورهام حرف میزنم و بهتون توصیه میکمم از مبلغ واقعی حقوقتون بهش چیزی نگید پس ...
چی بگم والا خیلی از خانوم ها این مشکلاتو دارن باور کنین هسچ خانومی از رو شکم سیری از شوهرش پول به دروغ نمیگیرع
من فک میکنم ضربه ای که سر این پول خواستن دارم میخورم حجم تحقیر شدن و ضربه به عزت نفسم داره از درون منو میشکنه
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است