2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
ماهی یکی دو تومن

ماهیریکی دو میلیون رو چکار میکنی. بعد چرا به شوهرت چیزی نمیگفتی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نفقه نمیگیرم چون مطلقه نیستم...منم تعیین نمیکنم اطرافیانی که گرفتن...حالا شما انقدر بگیر فرقی برا ...

اتفاقا چون مطلقه نیستی باید نفقه بگیری.

نفقه خرجیه که مرد باید به زنش بده اگه مطلقه بشی که خوب زنوشوهر نیستید که نفقه بهت تعلق بگیره.مطلقه فقط مهریه داره..ولی خرج بچه ها حتی بعد طلاق پدرومادر با مادره مگه خودسون توافق کنن.

کلا برعکس گفتیا

قانون میگه درسته ولی نفقه وطلاق ارتباطی باهم ندارن😊😊😊اتفاقاخانمی که جدامیشه دیگه نفقه ای بهش تعلق ...

باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نگران نباش دروغ نمیگم الان شرایط زندگیمون عوض شده اون سیصد تو بن کارته به بهونه های مختلف خرج میکنه ...

اسی چ کاری شروع کرده؟بگو مام کنیم😘

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
اتفاقا چون مطلقه نیستی باید نفقه بگیری. نفقه خرجیه که مرد باید به زنش بده اگه مطلقه بشی که خوب زنوش ...

باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نه خیر نمیفهمی واقعا یا خودتا زدی به اون راه مواد غذایی فرق داره اونارو شوهر میخره مام درست میکنیم پ ...

وای عزیزم چقد خود کم بینی داری اخه تو خودتو در حد صد و پنجاه نفقه میدونی فقط؟ 

زن اینهمه تو خونه کار میکنه بچه داری میکنه از همه خرج ها باید بزنه پس انداز کنه اونوقت میگی پولی که مرد کار میکنه فقط مال خودشه؟؟؟؟؟؟؟ 

یاد بچگیام افتادم هروقت خراب کاری میکردم میدوییدم ده تا لباس روهم میپوشیدم ک اگ مامانم زد کمتر دردم ...

ما یه مهمونی میرفتیم بعد اگر شیطونی و... میکردم مامانم میگفت رفتیم خونه حسااابتون میرسم😡😡(به خدا باهمین غلظت میگفت😢) بعد میرفتیم خونه تا یک ماه من منتظر میموندم بحث رو پیش بکشه و نزدیکش خیلی نمیشدم که نکنه یادش بیفته و منو بزنه دریغ از یه اخم چه برسه به کتک😐😅 اصلا منو نزده تاحالا