2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
خخخخ یبار رفتم تو بانکشون قهر بودیم سر همین موضوع ها در باجش نرفتم رفتم باجه همکارش ک اقواممونه گفتم ...

ای جانم اخی    خوشبخت باشین همیشه بخندین  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی مردا عصبی بشن نمی فهمن حرف ..فقط دعوا میکنن...چطوری ادم بشینه واسش توضیح بده...

من شوهر خودم از این دسته در برابر همچین ادمایی باید فقط حس عذاب وجدانشون فعال کرد موقع عصبانیت و اصلا و ابدا نزاید یه پا عقب گذاشت هر چی مظلوم تر بشی بیشتر میخوری تجربه های سختی از ابن بابت دارم 😏

عزیزمی توهم ایشالا خوشبخت شی ی شوهر پولدار مولدار گیرت بیاد اصلا نگه پولاتو چیکار کردی    

اخی عزیزم مرسی انشالله هرچی خیره    

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وای بچه ها من دارم از استرس گریه میکنم بخدا شما دیگه سرزنش نکنید بگید چکار کنم

مگه اصل پول چقدر بوده؟؟؟ اگر زیاده بگو سودشه به چشم نمیاد

از    99/10/1 تاپیک نمی‌زنیم تا سایت درست بشه. کمپین #جومع 🤗
خوب بهتر بود هماهنگ کنی ومخارج وخواستت بگی تامین کنه اینطوری دیگ پیشش اعتباری نداری. من همسرم تو یکا ...

عزیزم من استارتر نیستم من داشتم مخارج و مثال میزدم که انقدر نگن ۲تومن خیلی زیاده

هیچی من جا شوهرت بودم میفرستادمت خونه بابات تا دیگه از این خرجا نکنی اخه یه زن اینقدر بی معرفت ؟؟؟ اعصابم ازت خورد شد بیچاره شوهرت فقط دلم براش میسوزه خدا عروسی مثل تو نصیب ما نکنه