2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا بخدا تکون بخوری میفهمه کجا رفتی کجا کارت کشیدی  کی واریز کرد ب کارتت فلان و ....   &n ...

والا.حواسم باشه خاستگارای بانکیمو رد کنم    

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

نگران نباش دروغ نمیگم الان شرایط زندگیمون عوض شده اون سیصد تو بن کارته به بهونه های مختلف خرج میکنه ...

اسی کاری ندارم چی خریدی چی نخریدی و بچه ها چی میگن و یا شوهرت چی میگه مهمترین فرد خودتی که احساس گناه نداشته باشی اگر فکر میکنی که خرید هات به حق بوده و واجبت خونسرد باش لارم نیست لیست بلند بالا تهیه کنی وقتی اومد حتی اگر دادم کشید خیلی اروم باش و بگو حق داری اما منم حق دارم اگر ترستو نشون بدی بهش زمینه ی این رو میدی که اون یه قدم پیش گذاشته و بازخواستت کنه حق به جانب و خونسرد باش ارومش کن و نشونش بده که دور از جون گناه کبیره نکردی کارتو نذار بزرگ جلوه بده مثال بزن و بهش نشون بده کارت اینقدر لازمه ی سخت گیری نیست در شرایط مشابه که خرجی بیشتر از سیصد میخوای عنوان کن و یا کارت اونو با خودت ببر دقیقا با بهونه ی مشابه به خودش بگو کارتم رو جا گذاشتم در موقعیت هایی که ارت میخواد کارت بکشی پیش دستی کن و کارتت رو جا بذار و حتی میتونی یه عابر از یه بانک دیگه مخفیانه بگیر و قائم کن و بخشی از پولت ذو داخل اون بذار و الکی بگو خرج فلان کردم و... و گاخی هم اگر پول کم میده میتونی قرض کنی و وقتی دوتایی بیرونید بگو حساب اون بنده خدا رو بپردازه 

والا.حواسم باشه خاستگارای بانکیمو رد کنم      

خخخخ یبار رفتم تو بانکشون قهر بودیم سر همین موضوع ها در باجش نرفتم رفتم باجه همکارش ک اقواممونه گفتم عاقا من میخام حسابمو ببرم جای دیگ پولامو بدین گف چرا بهش گفتم ایقد خندید شوهرمم میخندید گف بهترین کار میکنی خخخ اشتی کردیم همونجا پولامم بردم☺

منم بگم شوهرم روانی میشه ..چرا بعضیا این جورین اخه 

حتما شوهراشون چموشن  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

نگران نباش دروغ نمیگم الان شرایط زندگیمون عوض شده اون سیصد تو بن کارته به بهونه های مختلف خرج میکنه ...

و کلا اینکه کنترل شدن رو عیب ندون عیبی نداره راهاش دذ میون بذار بعد چند ماه دوباره گاهی چیزایی بدون اطلاع بگیر کلا سخت نگیر نذار بهتم سخت بگیره استرس ابدا نداشته باش دو مبتونی🌼🌼🌼🌼💪