2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
😳😳😳 یعنی مرد فقط وظیفه داره شکم زنش رو سیر کنه؟

نخیر من کی همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟

میگم دزدی نکن نگفتم مرد خودش نده

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حقوق ما ماهی دو میلیونه  همش قسطه بقیشم هوا می خوریم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

هرچقدرم خرج کنی ماهی ۱ ۲ تومن خیلی زیاده چون موادعذایی خونه رو شوهرت میخریده خرج خودشم میکرده ۲ نفری ۲ میلیون خرج کردی😂عب نداه نوش جونت کارتو ازت میگیره دیگه تموم میشه فقط الان یه ذره پول بریز به یه کارت دیگت

شما با ۱۵۰ تومن واسه خودتون خرج میکنین لباس میخرین ؟

عزیزم لطفا بگیر چی میگم

اون پول از لحاظ شرعی و قانونی ۱۵۰ ماله زنه و بازم از لحاظ شرعی و قانونی ماله کسیه که کار کرده پول در آورده

شما خودت خوشت میاد بری سرکار بعد شوهرت یواشکی دوتم پولاتو برداره؟

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
چمدونم والا اینم حرفیه به نظرم شوهرش از این مردهاست که حاضر نیست خرجی بده که پدرزن مجبور بشه خرج ک ...

اسی میگه که خرج خونه رو میداده پول تو حیبی نمیداده اینم ماهی ۲ میلیون پول تو جیبی برداشته 😂