2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
باشه عزيزم 😂شما قاطي نكن يك گل گل گاوزبون دم كن بخور دم عيدي پوستت خراب نشه 

ن قاطی نمی کنم گلم 

من اروم ارومم😂😂

شما برو یه پوکساید بخور گل گاو زبون جواب نمیده بهت 😂😂😂

شما دیگه روی هر چی زنه سفید کردی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اسی جون مثل اینکه اول باید جواب کاربرا رو بدی که ماهی یکی دو تومن رو چیکار میکردی اگر سالم درومدی از این تاپیک بگردی دنبال جواب واسه همسرت....به نظرمن برو یه لیست از خریدهایی که یادت موندهدو توچشمه بنویس و بده دست شوهرت .و بعد خیلی عادی بهش بگو خوب خرج بچه ات کردم یا خونت

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخیر من کی همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟ میگم دزدی نکن نگفتم مرد خودش نده

از صفحه اول تا الان هی میگی دزدی دزدی!

وقتی مرد درآمد خوبی داره زنش هم باید در اسایش زندگی کنه نه اینکه صبر کنه ببینه شوهرش نفقه میده یا نه

من خدایی تا حالا هزارتومن ازش یواشکی نگرفتم چون چیزیی نمی مونه  

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
عزیزم لطفا بگیر چی میگم اون پول از لحاظ شرعی و قانونی ۱۵۰ ماله زنه و بازم از لحاظ شرعی و قانونی مال ...

من در مورد دزدی سوال نکردم گلم در مورد نفقه سوال کردم البته نفقه با توجه به در امد مرد حساب میشه و نمیتونین بگین که ۱۵۰ تومنه شوهر من بخواد نفقه بده راحت ماهی به میلیون باید بده 

عزیزم لطفا بگیر چی میگم اون پول از لحاظ شرعی و قانونی ۱۵۰ ماله زنه و بازم از لحاظ شرعی و قانونی مال ...

از کجا ۱۵۰تومن و آوردی؟

نفقه برای هرکسی فرق داره طبق در آمد همسرش و شرایط زندگی

نفقه فرزند هم هست 

ببخشید حتی میتواند دوملیون تومن بردارد؟😂

جک نگو لطفا

مخارج یه زنه مگه چیه که دوتمن بشه😏

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌

اسی فقط بگو چند ماه دو تومن خرج کردی؟

شوهرت با اون پول میخواست چیکار کنه ک تو اینجوری داش باش کردی؟

من شوهرمم بهم خرجی میده خرج میکنم بازم استرس دارم خودم حقوق بگیرم میزارم جاش ههههههههههههه 

ولی هرچی هم میخرم بهش  میگم ک بدونه

خودشم هرچی میخره ازش قیمت میگرم ک بدونم چی چقدر شده

بابا قبلا گوجه گرون شده بود من نمیدونستم رفتم 4 تا دونه خریدم شد 15 تومن کمرم شکست

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  

اره اما من با ماهی دو تومن یه مانتو میخرم یه کیف میخرم و لباس تو خونه ایی میخرم کی هر ماه به مانتو و کیف و اینا نیاز داره در حالی که بقیه خرجارو مرد میده من کنجکاو شدم ببینم اسی چی میگه 😂

من در مورد دزدی سوال نکردم گلم در مورد نفقه سوال کردم البته نفقه با توجه به در امد مرد حساب میشه و ن ...

ولی اینجا که هرکی میره برا طلاق شوهرش نفقه میده واسه خودش و بچش ۳۰۰ نشنیدم هرچی حقوق بیشتر نفقه بیشتر

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌