2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
نه خیر نمیفهمی واقعا یا خودتا زدی به اون راه مواد غذایی فرق داره اونارو شوهر میخره مام درست میکنیم پ ...

شما نفهمی عزیزم درست صحبت کن اولا 

دوما همین امثال شما مردا رو پررو کردید 

تاسف باره طرز فکرتون 

خود زن چی؟؟؟؟

دقیق نمیدونم اما مال اونم زیاد نیست...این قوانین هست اما در واقع هیچ منفعتی برای زن نداره...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم من خودم روزی ۲۰ میلیونم میتونم خرج کنم اما ایشون میکه خرجی نمیداد بعد شوهره نمیگفت من خرجی نمیدم ...

چمدونم والا

اینم حرفیه

به نظرم شوهرش از این مردهاست که حاضر نیست خرجی بده که پدرزن مجبور بشه خرج کنه

شاید اینجوری بوده

و خدا برای من کافیست.....
واااایییی من شوهرم ی عالمه پول میذاره خونه اصلا نگاهشم نمیکنم چ برسه ازش هرج کنم انقد همو دوس داریم ...

دقیقا شوهر منم پول نقد زیاد داره بخاطر شغلش حقوقشو نقدی میدن همه رو میزاره تو خونه اگه خرید هم بخام برم بهش میگم ولی خودم از پولاش برنمیدارم

یا خدا دو تومن خرج کردی ،،،اگه شوهرم بود از وسط منو  

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

اسی اگر مطمئنی که بیاد دعوا بالا می گیره و زدو خورد میشه بهتره که بری نباشی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خانوما خانومااااا چتونه !!! دزدي چيه من شوهرم خرجي ميده خودمم درامد دارم اما بازم از كارتش يواشكي خر ...

خواهشا جمع نبندین خودتونو با بقیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شما نفهمی عزیزم درست صحبت کن اولا  دوما همین امثال شما مردا رو پررو کردید  تاسف باره طرز ...

آها اگه دزدی کنیم مردا پروووو نمیشن؟؟؟؟؟

پس بریم خونه مردمم دزدی کنیم تا مردم پروووو نشن

خانم باید بدونی دزدی دزدیه چه از شوهر چه غیر

تامام

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
بچه ها منظورم از خرجی ندادن این نیست که مواد غذایی نمیخره!  منظورم اینه که ماهی یه مبلغی پول ب ...

خب همین دیگه

نمیفهمید لباس خریدی یا چیز دیگه خریدی؟

نمیگفت پولشو از کجا آوردی؟