2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
همون سوال منم اینه 😂واقعا شوهرش این همه مدت نفهمیده خانم لباس و ..از کجا میاره

این یعنی پولی میداده که براش عجیب نبوده دیگه وگرنه اگر خسیس باشه به یه دونه میوه ام حساسه که از کجا اومده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخخخ این راه برا وقتی میخوای جدا شی خیلی خوبه الان این کارو کنه فکر کنم زندگیشون نابود شه   ...

با این گرونی مهریه کی دیگه میتونه زن طلاق بده؟؟؟

همچین مردی نباشه بهتره

مردی که دست رو خانومش بلند میکنه واسه ۲میلیون 

همسر من یه بار سر اینکه اشتباه کارت به کارت کردم یکم صداشو برد بالا تا ۳روز باهاش کلمه ای حرف نزدم اون مقدار پول و هم با اینکه برگشت به حسابش ولی خودمم زدم به کارتش

انقدر ترسیده بود😬

این نظر شماست  ولی از نظر من پول مال هر دوی زن مرد هست  مثلا خانوم میتونه فقط واسه خودش ...

نظر من اینه شما که نمیتونی نظرت به من تحمیل کنی و برعکس...اما من اگر هنسرم دست تو کیفم کنه برام مهم نیست چقدر نزدیکیم اگر یواشکی باشه دیگه اعتمادی بهش ندارم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
این نظر شماست  ولی از نظر من پول مال هر دوی زن مرد هست  مثلا خانوم میتونه فقط واسه خودش ...

نه خیر نمیفهمی واقعا یا خودتا زدی به اون راه مواد غذایی فرق داره اونارو شوهر میخره مام درست میکنیم پس پنجاه پنجاهه سهم هرکس ولی پولی که فقط شوهر کار کنه دربیاره اصلا ماله زن نیست مگر همون ۱۵۰ نفقه

اوکی یا بازم بگم؟

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
ماهی یکی دو تومن

ماهیریکی دو میلیون رو چکار میکنی. بعد چرا به شوهرت چیزی نمیگفتی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
با این گرونی مهریه کی دیگه میتونه زن طلاق بده؟؟؟ همچین مردی نباشه بهتره مردی که دست رو خانومش بلند ...

عزیز طرز فکر آدما فرق داره

من خودم هیچکس جرئت نداره بهم بگه تو

ولی ایشون شاید بخوان زندگیشونو نگهدارن

بچه ها منظورم از خرجی ندادن این نیست که مواد غذایی نمیخره!  منظورم اینه که ماهی یه مبلغی پول ب ...

اسی بیا حقیقتو بگو ماهی دو میلیون رو چیا میخریدی حالا که واسه خونه خرج میکرد 😂