2777
2789
عنوان

رژ لب

764 بازدید | 31 پست

سلام خانما . یه رژ لب میخوام رنگش تو این مایه ها بشه رو لب .در کل طبیعی باشه و کمرنگ و روشن .کسی مارک و شماره خاصی اگ سراغ داره بهم بگه ممنون میشم .رو لب نماسه و تیکه تیکه نشه .خیلی خشک نشه و زودم پاک نشه

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژبرای پوست سفیدم بگین

لبات باریک وکلاسیکن یا درشت و قلوه ای؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
این ویژگی هایی که گفتی رژ لب دوسه داره اما شماره نمیدونم 

قیمتاش تو چ رنجه؟

متوسط ن زیادبزرگ ن باریک

رنگای روشن رژ برای لبای درشت بهترن ب نظرم و رنگای تیره با تناژ قرمز برای لبای کلاسیک

قیمتاش تو چ رنجه؟

من از این رژ لبا دارم خیلی مسخرن انگار تشنه ایی حتی با صد من ارایش هم بهت نمیاد اینا کلی ادیت زیادی مات هستن یکبار زدم دوستم گفت انگار خاک خوردی چسبیده ب لبات  😐

لبام درشت و قلوه ای پوستمم سفید چه رنگی قشنگ میشه بنظرت؟

دقیقا مثل خودم. من فک میکنم رنگای روشن بیشتر ب لبام و پوستم میاد .نکه لبا درشتن تیره میزنم خیییلی تو چشم و داغون میشم