2777
2789
عنوان

رژ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 31 پست
پوست من مثل همین مدلای تو عکس بخصوص اولی  هیچ رژی بهم نمیاد بخصوص قرمز

ب منم قرمز نمیاد شبیه خانمای بد میشم    خودمم از قرمز خوشم نمیاد

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
باور کن اینا همش عکسه با کلی ادیت،ما بزنیم همین رنگو مارکو ،میشم کبرا یازده ساله از مشهد!😂😂

چی بگم ولی خب رژ تیره میزنم شبیه دلقکا میشم 

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این رژ لبا دارم خیلی مسخرن انگار تشنه ایی حتی با صد من ارایش هم بهت نمیاد اینا کلی ادیت زیادی ...

کرمی رنگ بود؟ رنگ پوست؟ شمارشو یادت نیست؟

منم عاشق این رنگم

دارین ازش رژ لب؟

قیمتاش تو چ رنجه؟

پارسال ۱۳۰ بوده من خودم امسال نخریدم ... دو تارژ خریدم تو همین مایه رنگی که شما گفتی ولی متاسفانه خونه نیستم که شمارشو بهت بدم اگه عجله نداری ۳ یا ۴ روز دیکه میرم خونم واست میفرستم 

پارسال ۱۳۰ بوده من خودم امسال نخریدم ... دو تارژ خریدم تو همین مایه رنگی که شما گفتی ولی متاسفانه خو ...

نه عجله ای نیست عزیزم خیلی لطف میکنی .منتظرم

من یه پالت رژ خریدم از مارک کروان خیر همه رنگ توش هست راحت استفاده میکنم تازه میتونی ترکییی هم بزنی& ...

چقد خوب فک کنم منم باید همین کارو بکنم انقد تو رنگ رژ گیر نکنم.چه قیمت گرفتین پک چند تایی هست؟

کرمی رنگ بود؟ رنگ پوست؟ شمارشو یادت نیست؟

ن والا من به مارک و شماره توجه نمیکنم البته خیلی وقت دیگه رژ نمیخرم چون یه پالت رژ لب دارم همه مدل توشه تو نت سرچ کن یا دیچی کالا ببین برات میتره بنویس پالت رژ لب مروان خیر 

چقد خوب فک کنم منم باید همین کارو بکنم انقد تو رنگ رژ گیر نکنم.چه قیمت گرفتین پک چند تایی هست؟

دوازده تایی البته قیمتش یادم نیس فک خیلی دقت پیش گرفتم حدود شش ماه پیش فک کنم صد چهل 

اینایی هم که خریدم ۷۵ و ۱۱۰ ... خواستی میفرستم واست 

مرسی عزیزم لطف میکنی.اگ بشه از خود رژم عکس بفرستی رنگشو ببینم عالیه