2777
2789

بچه ها من خیلی افسرده شدم و غمگینم تو این دنیای این شکلی نمیتونم زندگی کنم خیلی همه بد شدن اصلا نمیتونم اینقدر منطقی باشم به خدا به اشیا دلبسته باشم بهتره برام تا آدمها 

رفتارهاشون یهو رنگ عوض کردنشون دیونم میکنه همش ناراحتم از خودخواهی آدمهای دور برم

یعنی دیگه آدمها به هم نیاز ندارند به همدلی به همدردی نیاز ندارن مگه میشه

؟

شماها چجوری با این دنیا کنار میاین راهکاراتونو بگین که خیلی حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هیچکس ب غیر از خونوادم انتظاری ندارم ! هیچ انتظاری !

خانوادم دلیل این ناراحتی ام من خیلی توقعم کم کردم خیلی ها ولی نمیتونم انگار حمایت میخوام فطرت انسانه

خانوادم دلیل این ناراحتی ام من خیلی توقعم کم کردم خیلی ها ولی نمیتونم انگار حمایت میخوام فطرت انسانه

عزیزم بهتره با شرایط فعلی کنار بیای 

بعضی موقع جنگیدن بیخود ادمو از پا در میاره 

نمیگم شرایطت عادیه نه خیلی هم بده ... ولی بهتره حالا ک خونوادتم بی خیالت هستن ... رو پای خودت باایستی خواهرم 

من اخلاقه ذاتیمه.کلا از هیچ بنب بشری انتظاری ندارم.درحده یه معاشرتو دوستی باهاشون برخورد میکنم همشون ...

من حالم خیل یخوب بود خیلی خوب شده بودم ولی چند وقت پیش بابام دوباره اونقدر بد باهام حرف زد هر چی اعتمادبهنفس داشتم از بین رفت حالم دوباره بد شد برگشتم به گذشته خیل یناراحتم هرکاری میکنم دیگه اون ضحی سابق نمیشم

من حالم خیل یخوب بود خیلی خوب شده بودم ولی چند وقت پیش بابام دوباره اونقدر بد باهام حرف زد هر چی اعت ...

منم دلم خیلی از حرفه یکی که انتظارشو نداشتم شکسته .ولی خب تا میخوام به اون حرفاو اون روز فک کنم خودمو درگیر یه چی میکنم که یادم بره