2777
2789
عنوان

ببین شوهرم چی میگه🤨

455 بازدید | 13 پست

دیشب میگه خب حالاکه کرونا اومدو رفت وآمد تعطیل شد وعیدنداریم بریم لباسامونو پس بدیم.😃😅

یه چیزجالب: وقتی نکات بهداشتی رو راجب کرونا رعایت می کنیم درواقع ازخیلی بیماریهای دیگه هم پیشگیری میکنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه خریدی اگه نخریده بودی میگفت اصلا نخریم😁

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

منم تدارک دیدم واسه دخترم تولد بگیرم الان میگم نگیزم😐😐😐😐😐😐😐😐

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
خوبه خریدی اگه نخریده بودی میگفت اصلا نخریم😁

مامعمولا خریدامونو از اواسط بهمن شروع میکنیم.خودش بدش میاد لباس نخریم اصلا.میگه حتی یه روسری هم شده بخر دوست ندارم خانوادم بگن چرابرای زن وبچت خریدنکردی

من میخوام بصورت مجازی برم عید دیدنی لباسامونو بپوشیم اجیل و میوه و شیرینی و شکلاتم بچینم بعد عکسمو بذارم بعد بگم ازکدوم میل دارین بگید بردارم با شوهرم بخوریم ب جای شما🙃🙃🙃🙃

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
منم تدارک دیدم واسه دخترم تولد بگیرم الان میگم نگیزم😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه های زیرهشت سال میتونن ناقل کروناباشن درحالیکه برای خودشون کروناشکل سرماخوردگیه.به نظرم احتیاط کن

من میخوام بصورت مجازی برم عید دیدنی لباسامونو بپوشیم اجیل و میوه و شیرینی و شکلاتم بچینم بعد عکسمو ب ...

ایول بهترین کار😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ایول بهترین کار😂😂

خیلی خوبه بعد میگم عیدیاتونم کارت ب کارت میکنم شمام برام کارت ب کارت کنین اول میگم اونا عیدی بدن بعد من اونا ک ریختن دیگ من عیدی نمیدم 😁😁😁🙃🙃🙃

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
خیلی خوبه بعد میگم عیدیاتونم کارت ب کارت میکنم شمام برام کارت ب کارت کنین اول میگم اونا عیدی بدن بعد ...

وای داغونتم خیلی خوبی منم ازت کپی میکنم با اجازه😎😎😂😂

وای داغونتم خیلی خوبی منم ازت کپی میکنم با اجازه😎😎😂😂

خواهش میکنم عزیزم کپی ازاده 🙃🙃🙃🙃😉😉😉