دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
مامعمولا خریدامونو از اواسط بهمن شروع میکنیم.خودش بدش میاد لباس نخریم اصلا.میگه حتی یه روسری هم شده بخر دوست ندارم خانوادم بگن چرابرای زن وبچت خریدنکردی
من میخوام بصورت مجازی برم عید دیدنی لباسامونو بپوشیم اجیل و میوه و شیرینی و شکلاتم بچینم بعد عکسمو بذارم بعد بگم ازکدوم میل دارین بگید بردارم با شوهرم بخوریم ب جای شما🙃🙃🙃🙃
میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین
من میخوام بصورت مجازی برم عید دیدنی لباسامونو بپوشیم اجیل و میوه و شیرینی و شکلاتم بچینم بعد عکسمو ب ...
ایول بهترین کار😂😂
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
خیلی خوبه بعد میگم عیدیاتونم کارت ب کارت میکنم شمام برام کارت ب کارت کنین اول میگم اونا عیدی بدن بعد ...
وای داغونتم خیلی خوبی منم ازت کپی میکنم با اجازه😎😎😂😂