2777
2789
سختهههه باورم نمیشه چطور انقد راحت فراموش کرد خیر سرش عاشق بود خوب کردی گفتی وگرنه یه عمر حسرت م ...

تنوع طلبن..ب ی نفر راضی نیسن..دلشون کاروانسراس...نه ایکاش‌نمیگفتم..غرورم شکسته ..احساسی برام نمونده..قلبم مرده...

سال؟؟چن هفته اشنا شدیم..باحرفاش دلمو برد..منه احمق فک کردم دوسم داره‌.وقتی از حسم بهش گفتم..گفت من ه ...

نمیگفتی بعد چن سال و وابستگی بیشترمیفهمیدی خوب بود؟

اون برای فان و سرگرمی باتوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری گذاشته عشق ینی  بیشتر خندیدن، کمتر نگران بودن به انگلیسی البته ذاستان دعوامون تو تاپ ...

آره خوندم ..پرروش کردی بنظرم حتی اگه برگشت اعتنابش نزار این مردزندگی نیست ازمن بشنو...

آره خوندم ..پرروش کردی بنظرم حتی اگه برگشت اعتنابش نزار این مردزندگی نیست ازمن بشنو...

دقیقا پروش کردم

اون استوریش ینی اینکه با من بودنی شاد نبود و همش دعوا بود؟

منم میخام ولی نمیتونم

چرانمیتونی .پس بازم میخاخودتی براکسی خرج کنی وقت بزاری اززندگیت ازاحساست ازشخصیتت برا کی؟؟؟؟بخدا مردها ارزش این همه محبت روندارن خودتو بالابگیر وازبالانگاه مردهاکن ...شاغلی؟

منم میخام ولی نمیتونم

چرانمیتونی .پس بازم میخا وقت بزاری اززندگیت ازاحساست ازشخصیتت برا کی؟؟؟؟بخدا مردها ارزش این همه محبت روندارن خودتو بالابگیر وازبالانگاه مردهاکن ...شاغلی؟

چرانمیتونی .پس بازم میخاخودتی براکسی خرج کنی وقت بزاری اززندگیت ازاحساست ازشخصیتت برا کی؟؟؟؟بخدا مرد ...

شاغل بودم بخاطر ارشد اومدم بیرون

درست میگی پیام داده جواب ندادم

دیگه نمیخام برگرده

فقط میخابم همشم خاب اونو میبینم