2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه 

اگه بزرگ ک باید باهاش حرف بزنید 

اگه کوچیک باشه مشاوره نیاز داره 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چند سالشه؟؟

۹

اخه یبار بهش گفتم کلمه سک سی رو نگو تو مدرسه بلد شده بود گفتم بدهه .بعد رفته سرچ کرده

خونه جدید از وای فای همسایه دزیده

و گرنه سیم کارت نداره که

والا چند وقت پیش یه نفر تاپیک زد یه همچین مشکلی برای داداشش پیش اومده بود همه ریختن سرش که چرا تو گوشی داداشت نگاه کردی و به حریم خصوصیش وارد شدی و اقتضای سنش هست

اما بنظرم باید برخورد بشه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

هنوز سنش کمه حتما مشاور ببرش که بعدا به مشکل نخورین

بچه ها تو این سن خیلی کنجکاون و میخوان بدونن بهتر آگاهی درست بهش بدین اگر مشاور یا پدرش این آگاهی رو بده بهترین حالت هست عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
۹ اخه یبار بهش گفتم کلمه سک سی رو نگو تو مدرسه بلد شده بود گفتم بدهه .بعد رفته سرچ کرده خونه جدید ...

پس حتما ببرش مشاوره تا بلوغ زودرس نگرفته 

خدا لعنت کنه این ساسی مانکنو این کلمه رو انداخت تو دهن بچه ها با اون اهنگ مزخرفش