2821
2789
عنوان

بگید حق با کیه

162 بازدید | 21 پست

فرض کنید یه دختر و پسزی با هم دوستن و همو خیلی دوست دارن پسره هم بچه مثبته خیلی 

هنوز ۲۳ سالشونه و پسره دانشحوعه ارشده و هنوزم سربازی نرفته بعد ارشدش میره 

چند بار صحبت خانواده ها شد گفت خانواده من تا کار نداشته باشم از خودم نمیزاررن اصلا حرف ازدواجو بزتم و اینکه به دختره میگه به خانواده توام چی بگم خیلی ضایس بیام بگم بیکارم و هنوز هیچی ندارم مطمینم خانوادت پرتم میکنن بیرون

بنظرتون حق داره؟؟چنند دردصد حق بهش میدین؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۰۰درصد..ادم بامسئولیت سعی نمیکنه یکیو باوعده وعید بکشونه تو زندگی

البته اگه حرفاش بهونه واسه عقب انداختن وپیچوندن نباشه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

برا ازدواج که خب خیلی زوده شرایطتونم به ثبات نرسیده حرف بی راهی نمیزنه ولی فک میکنم درستش اینه که در هر حال خانواده ت رو در جریان رابطه تون بزاری و خب بگی هنوز اینجوریه میخایم صبر کنیم، اونم بگه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
البته پدرش یه خونه برای بعد ازدواجش بهش داده ولی خب بحث کار و سربازیه

کار مهمه

خواهر شوهر من به اعتماد اینکه تا قبل یسال پسره کار پیدا میکنه و کار ثابت قبول کرد

الان ۷ساله کار درست نداره قراردادی با حقوق کم جایی کار میکنه

چنتا شغل آزادم انتخاب کرد و گذاشت کنار

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
۱۰۰درصد..ادم بامسئولیت سعی نمیکنه یکیو باوعده وعید بکشونه تو زندگی البته اگه حرفاش بهونه واسه عقب ا ...

🤔🤔خب حرفاش منطقیه ولی دیگه چجوری میشع فهمید ادم دهنش بسته میشع 

نه داره تورویه جورایی ازسرش بازمیکنه بگواگه میخوای واقعامنوبیایه جعبه شیرینی ویه شاخه گل بگیرومرتب لباس بپوش بیاباخانوادت؛ یاحداقل تک بیا، زنگ بزن به خانوادم بگو،یابگومادرت زنگ بزنه بگه بعدبیابگوببخشیدمن دخترتونودوست دارم ولی هیچی ندارم یااگه سنتی هستیدبگه ببخشیدمن ازدخترخانومتون خوشم اومده ولی دانشجوارشدم وهیچی ندارم ومیخوام برم دنبال کارو...ولی میدونم الان نمیزارین بادخترتون ازدواج کنم و...ولی توروخدادست نگه داریدتادوسه سال دیگه وضعم خوب شه میام برارسمی ترو.....اگه بخوادت به این نظرمن نه نمیگه مطمئن باش دیدم که میگم دقیقاخواهرم همین اتفاق افتادبراش

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
نه داره تورویه جورایی ازسرش بازمیکنه بگواگه میخوای واقعامنوبیایه جعبه شیدینی ویه شاخه گل بگیرومرتب ل ...

خانواده خودش خیلی حساسن علنا میگن تو هنوز بچه ای دیدم که میگم 😑

هنوز مث بچها باهاش رفتار میکنن مخصوصا که تک فرزندم هست

میگن هنوز دهنت بوی شیر میده و این حرفا 

خیلی عاقله. الان شاغل ها هم زیر بار هزینه های زندگی زاییدن چه برسه کسی که نه تنها شغل نداره تازه سربازی هم باید بره. صبوری کن تا شرایطش رو فراهم کنه بعد با خیال راحت برید واسه عقد و ...

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
خیلی عاقله. الان شاغل ها هم زیر بار هزینه های زندگی زاییدن چه برسه کسی که نه تنها شغل نداره تازه سرب ...

اره خب یجورایی واقعا حرفش منطقیع و الانم داره یجایی کار میکنه و پولاشو جمع میکنع که بعدا خواست سرمایه گذاری کنع از باباشم پدل بگیره با ابن پول یکاری کنه دنبال کار دولتی هم میره بعد سربازی ولی خب صددرصد نیس

2823
2791
2779
2792