2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم جای تعجبه چرا یه فیلمی عکسی از کسایی که بیماری رو گرفتن نیست،

تو خود چین هم تصاویر مریض رو مات میکنن ، نمیشه تصویرشون ببینی که ، اگر خوب شن ، دو روز دیگه همه باهاشون بد برخورد میکنن

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
پشت دیوار دلت چه خبرهههه

یه صدای پا میاد🤗🤗🤗🤗🤗

صدای پای یه کوچولو

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

عزیزم من شبی از همکارم‌ پرسیدم پزشکه

گفت کرونا رو بیشتر از آنچه هست نشون دادن

یعنی خیلی بزرگش کردن.

کرونا فقط افرادی که سیستم‌ بدنشون ضعیفه و بیماری دارن در صورت مبتلا شدن امکان فوتشون هست.

اما افراد سالم در صورت مبتلا شدن فقط دو هفته بیمار میشن ک بعد خوب میشن.

عزیزم کرونا در اصل موضوعش چیزی دگه هست که اینجا نمیگم چون کسی باور نمیکنه و میخندن.

عزیزم من شبی از همکارم‌ پرسیدم پزشکه گفت کرونا رو بیشتر از آنچه هست نشون دادن یعنی خیلی بزرگش کردن ...

بگو بگو

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

من قصدم این بود که خودمون به هم کمک کنیم مگه آگاهی داشتن ایراد داره چرا بعضیا اینقدر زود به هم میریزید بابا ی ذره آرامش داشته باشید شما تو خونه زندگی هاتونم اینجوری هستید من اصلا نمیپسندم بابا ی ذره لارج باشید

میشه بلایکی اسی جون

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘