2777
2789
عنوان

کرونا

1240 بازدید | 58 پست

اینقد از این تاپیکا زدید منم دلم خواست ی تاپیک بزنم اما با این تفاوت ک ی خواهش دارم ازتون

بچه ها هرکی خودش یا اطرافیانش به این ویروس مبتلا شد بیاد برا ما واقعیتو روشن کنه که چی شدو چه جوری خوب شد و چند روز کشید تا خوب شد یا مثلا ی فرد ک تو آشناهاشون فوت شده به چ دلیل بوده خواهشا کمک کردن به همدیگه رو دریغ نکنیم و دروغ نگیم و جو سازی نکنیم اینجا به کسی مدال نمیدن اگر تجربه ای داشتید لطفا منو هم لایک کنید.با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
کرونا و کوفت و کرونا و زهرمار کرونا و درد و مرض 

😀😀😀😀😀😀برو بخواب اروم میشی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
کرونا و کوفت و کرونا و زهرمار کرونا و درد و مرض 

غروب اومدم اینجا انقدر کرونا کرونا کردن حالم بهم خورد رفتم الان اومدم با این تاپیک برخورد کردم😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز