2777
2789
عنوان

کرونا

1237 بازدید | 58 پست

اینقد از این تاپیکا زدید منم دلم خواست ی تاپیک بزنم اما با این تفاوت ک ی خواهش دارم ازتون

بچه ها هرکی خودش یا اطرافیانش به این ویروس مبتلا شد بیاد برا ما واقعیتو روشن کنه که چی شدو چه جوری خوب شد و چند روز کشید تا خوب شد یا مثلا ی فرد ک تو آشناهاشون فوت شده به چ دلیل بوده خواهشا کمک کردن به همدیگه رو دریغ نکنیم و دروغ نگیم و جو سازی نکنیم اینجا به کسی مدال نمیدن اگر تجربه ای داشتید لطفا منو هم لایک کنید.با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
کرونا و کوفت و کرونا و زهرمار کرونا و درد و مرض 

😀😀😀😀😀😀برو بخواب اروم میشی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
کرونا و کوفت و کرونا و زهرمار کرونا و درد و مرض 

غروب اومدم اینجا انقدر کرونا کرونا کردن حالم بهم خورد رفتم الان اومدم با این تاپیک برخورد کردم😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود