2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 32 پست
مشروب یکی میخوره یکی نمیخوره.اونی هم میخوره باید اعتدال رو رعایت کنه ولی خب اصولا الکل اعتیاد میاره ...

منم میگم اعتدال آخه هروقت میخوره بد دهن میشه چشاش قرمز میشه توهین می‌کنه بعضی وقتام عین دیوونه ها گریه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه تو نی نی سایت یکی اسم مارک لباس یا گوشی یا وسایل آشپزخونه یا از تفریحاتش بگه،کامنت رگباری پزو و پز زیر پوستی و رو پوستیه که حوالش میدن به استارتر، بابا منظورش اینه اینجور از حالتش خارج میشه که حتی همچین چیزیم بی معطلی میشکنه

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
خدا نکنه تو نی نی سایت یکی اسم مارک لباس یا گوشی یا وسایل آشپزخونه یا از تفریحاتش بگه،کامنت رگباری پ ...

واقعا 

کاش شعور همه می‌رسید به حرفت بخدا نمی‌خواستم پز چیزیو بدم 

واقعا  کاش شعور همه می‌رسید به حرفت بخدا نمی‌خواستم پز چیزیو بدم

میدونم عزیزم من درک میکنم،مثل امروز یه خانمه میگفت ماشین زیر پامه،ریختن سرش که چرا میگی،باشه بابا فهمیدیم،لاکچری،پزو😑 خانمه گفت بابا طلاهامو فروختم اینو خریدم،شوهرمم زد به نامم،واقعا مهدکودکه

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367