2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعاشوهرت مقصره وهیچ راهی نداری وبچه هم نداری جدابشی بهتره توی ایران متاسفانه طلاق ازسمت زن به سختی انجام میشه،اگرشوهرت خیلی مقصرنیست ودوطرف تفاهم نداری مهرتوببخش وتوافقی جداشوولی اگرمصممی که مهربگیری وحق صددرصدباهاته،اول بهش اطلاع نده که میخوای چکارکنی،دادخواست تامین دلیل بده اونم اجراقبل ازابلاغ باشه تااموالشو بتونی توقیف کنی،بعدم که توقیف کردی دادخواست مهریه بده واگربیرونت کرده میتونی نفقه هم بدی

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
شوهر من کنارمن شب وروز چت میکرد بعدم اگه چیزی بهش میگفتم کلی ناراحت میشد توغرمیزنی وبهم تهمت میزنی م ...

شوھرمنم،با زنداییشع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ینی چی نداشتی؟الان جدا شدی؟

نه جدا نشدم یه ماهه بیرونم انداخته ازخونم یعنی نه مسافرت نه خرید نه خرجی هیچی نمی‌داد البته بیکار بود نمی‌دونم اگه پول می‌داشت منو مسافر میبرد یا نه بهم پول می‌داد یا نه کلا به فکرم نبود اگه یه سال می‌رفت حتی بهم یه اس هم نمیدادخانوادش اولویتش بودن تا من 

نه جدا نشدم یه ماهه بیرونم انداخته ازخونم یعنی نه مسافرت نه خرید نه خرجی هیچی نمی‌داد البته بیکار بو ...

با این همه کلکسیون خوب بازم تردید داری عزیزم من خانوادم نذاشتن دیگه برگردم گفتن دیگه حق نداره تحقیرت کنه به چیش میخوای دلت خوش کنی من بازم یه پول داشت وقتای خوبش فوق اولاده بود ولی دیگه ادم تا به حدی ظرفیت داره 

با این همه کلکسیون خوب بازم تردید داری عزیزم من خانوادم نذاشتن دیگه برگردم گفتن دیگه حق نداره تحقیرت ...

اره عزیزم بخدا من زندگیم خیلی مزخرف بود تازشم طلبکاره میگه باغر زدنات زندگیمونو خراب کردی منم خونوادم همهمیگن طلاق بگیر همه 

با این همه کلکسیون خوب بازم تردید داری عزیزم من خانوادم نذاشتن دیگه برگردم گفتن دیگه حق نداره تحقیرت ...

آرع دیگ،ظرفیتت،پربشع دیگ نمیتونی

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨