2777
2789
پس میخا چکا کنی

گفتم اگه بیاد قول بده که آدم خوبی میشه وبیاد دنبالم باهاش برمی‌گردم ولی دنبالم نمیاد منم تصمیم گرفتم این هفته رو صبر کنم وگرنه منم میرم دنبال کارای طلاق یه شهرکوچیک زندگی میکنم انقد طلاق زشته به این دلیلم نمیخوام جدا شم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کن فک کنم بیش از ۷۰ درصد مردا خیانت میکنن

شوهر من کنارمن شب وروز چت میکرد بعدم اگه چیزی بهش میگفتم کلی ناراحت میشد توغرمیزنی وبهم تهمت میزنی من باهیچ زنی رابطه ندارمو وبهت اصلا خیانت نمیکنم

منم عاشق شوهرم بودم وقتای که عصبی نبود خوشبخت ترین زن دنیا بودم تو تمام کارای خونه کمک میکرد مسافرت میبرد پول دستش میومد اول برای من و دخترام خرید میکرد بهترین رستورانا میبرد ولی فایده نکرد با یه ناراحتی ما رو میفرستاد خونه بابام میگفت جدا بشیم بعد پشیمون میشد ثبات شخصیت نداشت دم دمکی بود 

منم عاشق شوهرم بودم وقتای که عصبی نبود خوشبخت ترین زن دنیا بودم تو تمام کارای خونه کمک میکرد مسافرت ...

شوهر من هیچکدوم از این کارارو انجام نمیداد فقط عصبی نبود وکاریم نداشت تا خودم بهش گیر میدادم ولی کوچکترین چیزی توزندگیم نداشتم

گفتم اگه بیاد قول بده که آدم خوبی میشه وبیاد دنبالم باهاش برمی‌گردم ولی دنبالم نمیاد منم تصمیم گرفتم ...

انشاللھ ھرچی صلاحتھ   پیش بیاد  مام،شھرون،کوچیکھ و کسیک طلاق بگیرع ب چشم،بدمیبیننش

ولی من،قید زندگیموزدم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨