2777
2789
عنوان

گناهه؟

214 بازدید | 11 پست

وقتی آدم به یکی حساس شده و مدام انرژی منفی میده جواب تلفنشو ندی؟؟؟

من قبلا با یکی خیلی خوب بودم اما خیلی جدیدا منفی شده ...نمیدونم از حسودیه چیه..آدم خوبیه مومنه اما عوض شده ..همش یه چیزی میگه دلم میشکنه..میدونم منظوری نداره یعنی باور نمیکنم منظوری داشته باشه  اما دلم میشکنه...چون اصلا قبلا اینجوری نبود...

همش داره از یکی دیگه تعریف میکنه که هم ردیف منه ..یا منفیای دیگه..

منم از بس منفی میگیرم و غصه میخورم جواب نمیدم..با اینکه تقریبا نزدیکه ..اما ارحامم نبست..خودم دوست دارم قوی باشم..نمیشه..چون انتظار ندارم..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

چه گناهی ولش کن بابا .اول از همه اعصاب خودت گناه داره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چه گناهی ولش کن بابا .اول از همه اعصاب خودت گناه داره 

میگم نکنه من اشتباه میکنم...اصن گیجم

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میگم نکنه من اشتباه میکنم...اصن گیجم

نه اگه نمیتونی یکدفعه ترکش کنی کم کم حذفش کن .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
منم اگر کسی بهم انرژی منفی بده و بهش یجورایی بفهمونم که این حرفا رو پیش من بازگو نکنه و مجدد تکرار ک ...

نمیتونم بهش بگم..😥

من از کسی که خیلی بهش اعتماد داشتم،بد ضربه ای خوردم، دیگه به هیچ کس اعتماد نکن

خیلی بده..

راست میگی.. اما باورم نمیشه اینقدر تغییر..

باورت بشه هیچی از هیچکس بعید نیست

من خودم دخترخالم که مثل خواهرمیدونستمش و یکی از دوستام ک خیلی صمیمی بودیم از وقتی من نامزد کردم اصلا دیگه احوالمم نمیپرسن و تیکه میپرونن همش بهم

بااینکه من اصلا تغییرنکردم کاریشونم نداشتم😐

باورت بشه هیچی از هیچکس بعید نیست من خودم دخترخالم که مثل خواهرمیدونستمش و یکی از دوستام ک خیلی صمی ...

نمیدونم چرا واقعا..من خیلی دوسش داشتم..خدا همیشه اینجاها امتحان میکنه آدمو