2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 122 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیدا بنظر من تو برا خودت احترام قائل نشدی که این جور شده تو باید بهترین کرم پودر رو بخری تو خونه خیلی به خودت برسی لباس های خونت باید مثل بیرون شیک باشه  هیچ وقت از چهرت بد نگی و خودت رو بالاتر از بقیه ببینی خیلی اینا تاثیر داره من یه سری بعد بارداری هی پیش شوهرم گفتم هیکلم بد شده درحالی که زیادم تغییر نکرده بود ولی شوهرم چیزی نمیگفت ولی انقدر تکرار کردم تا یه بار شوهرم گفت زیاد نخور غذا هیکلت بد شده درحالی کردم که اصلا برا اون هیکل مهم نبود ولی خودم این طوری کردم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
وااای پیش مادرش؟؟؟؟ تا ی هفته بهش نده!! بگو برو از همون سفید خوشگل قدبلند چش ابی درخواست کن

یه هفته من باشم یه سال

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

قبول کن  من نمی گم شرع می گه  تو به وظیفه شرعیت عمل کن، اگر اون در حقت کوتاهی کرده و توه ...

یعنی هر کی بدی کرد هیچی نگیم و تو سری خور باشیم که جواب بدی را با بدی ندیم؟

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
یه هفته من باشم یه سال

عه کم گفتم؟   

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

دختر عمه شوهرمم اینجوریه شوهرش فک میکنه خیلی آدمه پیش عالم و آدم ضایع ش میکنه بهش میگه چاق و پیرزن و... البته زیاد خوشگل نیست ولی شوهرم همچین مالی نیست همه ش تقصیر مادرشوهرش فتنه میندازه تو زندگیش البته خودش میگفت عادتت کردم 

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄

سن شوهرت کمه

خودتم که واقعا نمیدونم چجوری شوهرت دادن تو این سن

الان پسر بالای سی تازه زن میگیره

اینجور سن کم ازدواج کردن باعث میشه طرف بعد از مدتی به خودش بگه اگه ازدواج نمیکردم مورد بهتری میدیدم و توهم برش داره که حیف شده! 

حواست باشه این رفتارهای شوهرت دقیقا مقدمه ای برای خیانته

قشنگ معلومه حس میکنه حیف شده! 

حالا برای حلش اگه میتونی ببرش مشاوره

اگه نمیتونی برو سراغ پدر مادرت یا برادری کسی بگو گوشمالیش بدن

خیلی هم کار خوبی کردی امشب گفتی نه

قرار نیست زن تحت هر شرایط روحی رابطه برقرار کنه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
2790
2823
2791
2779
2792