2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 122 پست
نه نمیدونم چرا برا لباس زیر اینطوری میکنه

اگر لاغری لباس های خواب بگیر بپوش 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون گناه داره که اینا رو تحمل میکنه؟این چه حرفیه. مگه قبل ازدواج کور بود.؟ واقعا برام عجیبه

بعضیا در شرایطی قرار میگیرن یه پسر فامیل داریم خودش قیافه جذابی داره ولی به اجبار پدرش دخترعموش گرفت دختر عموش چهره زشت و مشکل پوستی داره الان پسره گناه داره  داره همچین فردی رو تحمل میکنه 

ببین ، تمام من شدی   
گفتم که صورتم سبزست فقط صورتمم گرده چشامم درشته  دماغمم رو فرمه

عزیزم من ک شمارو ندیدم گلم بعدم چهره یه چیز سلیقه ایه شاید خیلی هم چهره نمکی و با مزه داشته باشید من جواب اون کاربر رو دادم

ببین ، تمام من شدی   
بعضیا در شرایطی قرار میگیرن یه پسر فامیل داریم خودش قیافه جذابی داره ولی به اجبار پدرش دخترعموش گرفت ...

خودش انقدر لاغره دندون سالمم تو دهنش نیست من چرا نمیگم بهش 

سنت خیلی کمه گلم ولی عیب نداره باهمسرت یکم سرد رفتارکن شوهرت خیلی بچست مردی ک حرفاشو ب مامانش میگه بچه ننس

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
بعضیا در شرایطی قرار میگیرن یه پسر فامیل داریم خودش قیافه جذابی داره ولی به اجبار پدرش دخترعموش گرفت ...

به نظرم اشتباه فک میکنی. مگه همه چی قیافش. سیرت آدما مهمه. شمام از درون زندگی اونا خبر نداری

امضا وجود ندارد
2790
2823
2791
2779
2792