2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 122 پست
اخه من پوستم فقط سبزست وگرنه چشام درشت دماق خوب نمیدونم چرا اینطوری گفت یدفعه این طوری گفت

بنظرم تنبیهش نکن با رد درخاستش

تو رابطت چوب خشک باش خودتو ناراحت نشون بده

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره این حرفا جاش این‌جا نیست خودت می دونی و شوهرت

😐😐😐😐

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
وقتی برگشتین خونه ازت معذرت خواهی نکرد؟

نه تازه بهم گفت تو مثله زن های دوستام نیستی  اونا این طورن اینجوری میکنن خیلی حرفای دیگه الانم فک میکنم بخاطر هوسشه 

چجوری روش میشه بااینهمه چرت و پرتی ک گفته باز بیاد سمتت خلی چیزیه؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه تازه بهم گفت تو مثله زن های دوستام نیستی  اونا این طورن اینجوری میکنن خیلی حرفای دیگه الانم ...

نمیخام اذیت بشی و بترسونمت ولی منتظر خیانتش باش..داره الکی مقدمه چینی و بهانه گیری میکنه

رو نمایان کردمو یک شهر دستش را بریده...😎😎😎
نه تازه بهم گفت تو مثله زن های دوستام نیستی  اونا این طورن اینجوری میکنن خیلی حرفای دیگه الانم ...

بره به جهنم محل سگ نده بهش بگوهروقت یادگرفتی زنت عزت واحترام داره بیاسراغ من😑😑😑😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

عزیزم ی فکر جدی بکن برای رابطه تون اینجوری خودت خیلی تحقیر میشی اعتماد به نفس تو میاره پایین سریع تر برید پیش مشاوره یا اینکه بشین باش حرف بزن

خانوما میشه برای آرامش و حل مشکلاتم صلوات بفرستید؟😔