2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 26 پست

عاقا بندخدارو کوفتینش که  

ببین منم مشکل تورو داشتم نمیخام بگم چه بلا هایی سرم اومده از محمودی

ولی سعی کردم با انرژی مثبت کمترش کنم انصافا هم کمتر شده

بدبینی رو از ذهنم دور کردم

یک موردشو بگم فقط

برای کنکور سال دومم همه مدارک و از ۲.۳ هفته قبلش آماده کردم

بخدا با هر گوشی سعی میکردم نمیشد،وایفا،دیتا...ببین مال دوستم شد ها مال من ن  

اخرش دادم کافی نت

الان خیلی خوب شده شمام امیدوارم چون ادم معتقدین پس بهترم که این پول وارد زندگیتون نشد بعدشم دورو بر ادم پر از مشاور؛مشورت بگیرین اخرش توکل کنین اون بالایی خودش کارتو درست میکنه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شماها که دلار میخرید میدونید چقدر به مردم ضرر میرسونید با این کاراتون میدونید چند نفر که مریضی های خاص داشتن چقدر دردسر کشیدن تا دارو بخرن خونه شون فروختن برا خرج درمان اه همون مردم هست که ضرر میکنید 

برای اینکه ارزش پولت بیشتر بشه میزاشتی بانک سود میگرفتی یل جای زمین میخریدی یا سکه خریده بودین نه اینکه دلار بخرید 

یکی از دوستامون دلار خرید و فروش میکرد خیلی هم سود کردخ بود یه شب میره جایی مهمونی بعد اپن خانواده پسرشون مریض پروانه ای داشت و بخاطر درمان پسرش که دارو گرون شده بود بخاطر دلار خونشو فروخته بود بعد گفت جلوی خودم اه کشید نفرین کرد دقیقا الان بعدپسرش مریض شده 

شما هم این کار رنکن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

واسم سواله چجوری شما تونسی صدو ده تومن دلار بگیری والا با هر کد ملی فک کنم ۱۵ تومن بیشتر دلار نمیتونی بگیری 

یه چیز جالب تر اینکه کامل بفروشی دوباره بخری 😒 

نمیفهمم حالا دلار خریدن چیه که الان پز دادی 

اصلا ناراحت نباش عزیزم.اینا همش چرته که پولش کثیفه واینا.اینا همش حرفه  که مردم باعث گرونین.مشکل از جای دیگست.همه چی گرون شده اونم حداقل ۴۰۰ درصد از ۲ سال پیش.مثلا طلا ۱۴۰تومنی شده گرمی ۵۵۰ درصورتی وه مردم همیشه طلا میخریدن چه بسا الان کمتر میخرن مگه ارزون شده.مگه مردم احتکار کردن.ایشالله ضررت جبران میشه غصه نخور

واسم سواله چجوری شما تونسی صدو ده تومن دلار بگیری والا با هر کد ملی فک کنم ۱۵ تومن بیشتر د ...

کی این حرفو میگه نمیتونی با صدوده دلار بخری والا ما پارسال کل دارایی مونو دادیم دلار خریدیم در ضمن پز ندادم صدوده چقدره پز بدم من ناراحت بودم واقعا اومدم کسی یه حرفی بگه دلم گرم شه نه که حالم گرفته باشه من به حد کافی خودم ناراحتم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
واقعا شماها که دلار میخرید میدونید چقدر به مردم ضرر میرسونید با این کاراتون میدونید چند نفر که مریضی ...

واللا ما اهل حلال و حرامیم شد دیگه خریدیم شد دیگه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
واللا ما اهل حلال و حرامیم شد دیگه خریدیم شد دیگه

بخاطر همین ضرر کردید کاش ما مردم ایران به نقطه از فرهنگ برسیم که چیزی گرون میشه نریم بخریم اینقدر دانشجو تحصیل کردهگ داریم و کسانی داریم که خئدشون ادم های باشعور میدونن ولی دریغ از ذره ی شعور و فهم درک فقط به زاهر نشون میدن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر