پارسال دلار خریدیم تو اوج گرونی ۱۴۷۰۰ خریدن همان و پایین اومدنش هم همان کل دارایی مونو دادیم دلار صدوده میلیونی چون گفتن با این پول نمیشه چیزی خرید و ارزش پولمون روز به روز پایین میومد پری روز دیگه فروختیم دبدیم میره بالا رفت تا ۱۴۲۰۰و اومد پایین گفتیم با ضرر بفروشیم اومد پایین دوباره بخریم ضررمون جبران شه با ضرر فروختیم
❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ملتی هستیم که خودمون بدتر از هر دشمنی تیشه میزنیم به اقتصاد مملکتمون بااین سودجویی های بیخودی مون
سودم میکردین پولش خوردن نداشت عزیزم
خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین