2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

482 بازدید | 26 پست

پارسال دلار خریدیم تو اوج گرونی ۱۴۷۰۰ خریدن همان و پایین اومدنش هم همان کل دارایی مونو دادیم دلار صدوده میلیونی چون گفتن با این پول نمی‌شه چیزی خرید و ارزش پولمون روز به روز پایین میومد پری روز دیگه فروختیم دبدیم می‌ره بالا رفت تا ۱۴۲۰۰و اومد پایین گفتیم با ضرر بفروشیم اومد پایین دوباره بخریم ضررمون جبران شه با ضرر فروختیم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

از وقتب فروختیم هی می‌ره لالا همش افسوس میخورم چرا شانس نداریم پولمون یکسال تو بانک مبخوایید بیست میلیون سودش می‌شد ولی کللی ضرر شد دارم سکته میکنم

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیییلی ناراحتم چیکار کنم بیچاره همسرم هی مبگه شانس نداریم راس میگه اصلأ شانس نداریم بخاطر پول ناراحت نیستم افسوی میخورم همش چرا ما اینجوریم آخه

نکنین بابا این کاراتونو

ملتی هستیم که خودمون بدتر از هر دشمنی تیشه میزنیم به اقتصاد مملکتمون بااین سودجویی های بیخودی مون

سودم میکردین پولش خوردن نداشت عزیزم

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نکنین بابا این کاراتونو ملتی هستیم که خودمون بدتر از هر دشمنی تیشه میزنیم به اقتصاد مملکتمون بااین ...

همینو میگم بخدا ما اصلأ پول حروم نخوردیم میگم پول دلالی کثیفه خدا نمی‌خواد اصلأ

عزیزم گفتیم ارزش پولمون حفظ بشه نمی‌شد با این پول ملکی چیزی خرید بخاطر این خریدیم

عزیزم همه با این تفکرات گند زدن به قیمتها و 

خیلیا ضرر کردن.

حالا کاریه که شده .انشالله درست میشه

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
نکنین بابا این کاراتونو ملتی هستیم که خودمون بدتر از هر دشمنی تیشه میزنیم به اقتصاد مملکتمون بااین ...

می‌دونم پولش کثیفه واقعا ولی هدف ما حفظ سرمایه مون بود به خدا والا شوهرم اصلأ اهل این کارا نیست خدا واقعا نمی‌خواد حرام سر سفره مون بیاد