2777
2789
عنوان

کرونا

753 بازدید | 37 پست

سلام دوستان . من عروسیم ۱۵ اسفند ماه هستش.ما تو زنجان هستیم . فعلا کارتهارو پخش نکردیم‌. شوهرم میگه بخاطر کرونا هیچکس نمیاد نظرتان چی هستش بنظرتون کنسل کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ما ۱۷ اسفند عروسی داریم میریم

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

بنظرم بنداز عقب چون معلوم نیست چی پیش میاد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

وای چه بد شده اوضاع 

به نظرم کارت پخش نکردین کنسل کنین تا تکلیف کرونا روشن شه 

عروسی بدون دست دادن و روبوسی که نمیشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بنظر منم همسرت درست میگه 

احتمالش قویه 

البته مردم هم حق دارن 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

چه حرفایی میزنید آدم شاخ درمیاره ..مگه بچه بازی عروسی رو کنسل کردن ..با خوبی و خوشی عروسیتونو بگیرید ..همه ام میان😐

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود