هیچم اینجوری نیست عزیزم هیچی،هر بگیره میمیره،فقط چند روز طول میکشه
وای نگو بخدا الان تو چینم که شدت بالا بوده ۲۰ هزهر نفر بهبود پیدا کردن چرا تو دلشو خالی میکنی زیر ۵۰ سال مرگ و میر نیم درصده دکتر لنکرانی تو شیراز گفت و یه دکتر تو امریکا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای نگو بخدا الان تو چینم که شدت بالا بوده ۲۰ هزهر نفر بهبود پیدا کردن چرا تو دلشو خالی میکنی زیر ۵۰ ...
من لابد اشتباه شنیدم واسه چین،ولی اینجا ادم سالمم میره بیمارستان دیگه برنمیگرده چ برسه به این،نمیخوام بترسونم،ولی شنیدم از پرستاران نزدیک که کاری از دستشون برنمیاد،و کار خاصی هم انجام نمیدن،چون واقعا راه حلی نداره حداقل اینجا
فکر نکنم هر کی بگیره ميميره،ما قبل از این از آ آنفولانزا زیاد نميترسيديم تا امسال که به نظرم مرگ ومیر بیشتر بود،و یک سريها در گیر شدن،ودر نظر داشته باشین جمعیت کشور چین ،واینکه دور از جون همه این هم یه موج داره و شاید ضعیف ترها مبتلا بشن و دوام نيارن