2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 37 پست
بله ممکنه من بگیرم بدنم قوی باشه نمیرم ولی ناخواسته به کسی انتقال بدم ک بدنش ضعیف باشه ! اصلا مثل آن ...

از کجا این اطلاعاتو به دست آوردین 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
هیچم اینجوری نیست عزیزم هیچی،هر بگیره میمیره،فقط چند روز طول میکشه

وای نگو بخدا الان تو چینم که شدت بالا بوده ۲۰ هزهر نفر بهبود پیدا کردن چرا تو دلشو خالی میکنی زیر ۵۰ سال مرگ و میر نیم درصده دکتر لنکرانی تو شیراز گفت و یه دکتر تو امریکا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو بخدا الان تو چینم که شدت بالا بوده ۲۰ هزهر نفر بهبود پیدا کردن چرا تو دلشو خالی میکنی زیر ۵۰ ...

من لابد اشتباه شنیدم واسه چین،ولی اینجا ادم سالمم میره بیمارستان دیگه برنمیگرده چ برسه به این،نمیخوام بترسونم،ولی شنیدم از پرستاران نزدیک که کاری از دستشون برنمیاد،و کار خاصی هم انجام نمیدن،چون واقعا راه حلی نداره حداقل اینجا

یه کم تحقیق

پس بیشتر تحقیق کن دوستم ...از رو هوا و شنیده ها نباید این حرفا رو هر جا زد گفت ..استرس بیخودی فقط میفته جون مردم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
پس بیشتر تحقیق کن دوستم ...از رو هوا و شنیده ها نباید این حرفا رو هر جا زد گفت ..استرس بیخودی فقط می ...

بنظرم شما باید بیشتر تحقیق کنی! البته لازم نیس دیگ بسلامتی امشب انتخابات تموم میشه از فردا انشاالله آگاهتون کنن!

وااای خدا امشب عروسیه همکار شوهرمه اونم رفت 😢😢

خیلی بهش گفتم به کسی دست نده ..دستاتو بشور

ان شالله تا فروردین کنترلش کنن مجبور نشیم عروسی رو عقب بندازیم 

به نظرم شماهم عروسیتو بگیر روبوسی هم نکنین ژل ضدعفونی بگیرین وازش استفاده کنین

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

فکر نکنم هر کی بگیره ميميره،ما قبل از این از آ آنفولانزا زیاد نميترسيديم تا امسال که به نظرم مرگ ومیر بیشتر بود،و یک سريها در گیر شدن،ودر نظر داشته باشین جمعیت کشور چین ،واینکه دور از جون همه این هم یه موج داره و شاید ضعیف ترها مبتلا بشن و دوام نيارن