2777
2789
عنوان

زندگی مزخرف من!!!😔🙃

284 بازدید | 21 پست

از وقتی یادم میاد همیشه دعوا و اینا بود...همیشه کسی ک کوتاه میومد مامانم بود همیشه بابام بود ک چادر و زور کرد ولی من خیلی وقته که نمیپوشم هی از حیا و اینا حرف زد ولی ماامانم هیچی کم نداره هیچ وقت اسمش بد در نرفته چادری و باحیا و...اما بابام همیشه تهمت همیشه ... دست بزن داشت تا چند سال پیش سرهرکس و ناکسی دعوا میکرد تو خونه با مامانم اما مامانم تحمل کرد تا همین امروز پدرم بد نبود برای ما اما خوبم نبود ایده ال نبود فقط پول خرج کردن بلد بود فک میکرد با پول خرج کردن همه نیازای ما برطرفه و تموم! همیشه عمه هام دخالت میکردن همیشه حرف میزدن وقتیم مامانم حرف میزد دعوا و فحش ... همینا باعث شد نخام با کسی ک پدر مادرم میخااان ازدواج کنم مامانم پسریو میخاست که دست بزن نداشه باشه  خلاصه مث بابام نباشع ینی فقط ب همینا قانع بود چون زیادی سختی کشیده بود اما بابام پسریو میخاست ک مذهبی باشه فلان باشه بسار باشه حتما هم اشنا باشه چون اونایی ک غریبن خرابن فلانن از سر خیابون پیدا شدن ولی من هیچ کدوم اینارو نمیخاسم برا همین مرد زندگیمو خودم پیدا کردم با همه شرایط با نداریش دارم میسازم امروزم ک بابام با مامانم دوا کرد گف ک دخترتم مث خودته که رفته یه پسره بی عرضه فلانو انتخاب کرده میخاستم جواب بدم اما هیچی نگفتم یه کم زل زدم ب چشاش و رفتم پی کار خودم اما مامانم تا وقتی داش میرف هی میگف مدرسه فلانی دیر نشه شام فلانی دیر نشع ... منم هیچی درست نکردم خستم😔😔😔😔

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

میدونم همیشه بدی از یه طرف نمیتونه باشه ولی بضی کارای مامانمم بخاطر مشکل اصابش بود ک بخاطر زندگی مزخرفش گرفته هیچ کسم نداره بجز ی خاهر ک نبودنش بهتر از بودنشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تو و همسرت خوشبختین ینی تو زندگیت بردی

من دوصش دارم خیلی دوصش دارم اونم خیلی دوسم دارع ولی پول نداره بابامم زور کرده عروسی ولی من گفتم عروسی نمیخام خونه خریده نمیخام هیچ چیز زیادی نمیخام نامزدمم مامان باباش یکی بدتر از من گفتن اون دختررو بگیری ما هیچ کمکی نمیکنیم فقط میایم عروسیت شامشو میخوریم و میریم خاستگاری همین

من پسریو انتخاب کردم ک پول نداشت ک ب قول بابام دستش ب دهنش نمیرسه ولی با همون پول تاحالا نذاشته اب تو دل من تکون بخوره نذاشه حسرت هیچی ب دلم بمونه تاحالا یادم نمیاد سرم داد زده باشه پسریو ک تاحالا دست رو زن بلنده نکرده یادش ندادن ک ضعیف کشی کنه یادش ندادن فحش بده و ...

اره

خداروشکر برای عروسی خودتونم یه عروسی جمع جور بگیرید که دیگه بهونه نباشه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
خداروشکر برای عروسی خودتونم یه عروسی جمع جور بگیرید که دیگه بهونه نباشه

پول نداره خانوادش حمایت نمیکنن اصلا تاحالا ی هزاری خرج نکردن شوهرم ۲۰ ساعت تو روز قشنگ سرکاره ۴ ساعت میخوابه اونم به زور بابامم میگ بیا زنتو ببر...

پول نداره خانوادش حمایت نمیکنن اصلا تاحالا ی هزاری خرج نکردن شوهرم ۲۰ ساعت تو روز قشنگ سرکاره ۴ ساعت ...

منم همسرم رو کسی حمایت نکرد اونموقع وام ازدواج گرفتیم دادیم برای عروسی که تو عروسی جمع شد شما پول جمع میکنید تو عروسی؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕