2777
2789
عنوان

لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

66 بازدید | 11 پست

ار روز زن تا حالا شوهرم از چشمم افتاده و باهاش سرسنگینم و محل نمیدم بهش .

خیلی دلمو شکست که برام هیچی نگرفت ؛همش منتظر و چشم انتظار کادو بودم حتی تا همین دیشب به خودم میگفتم لابد میخواد سورپرایزم کنه ؛فقط یه گل اونم از طرف دخترمون که تازه یه سالشه گرفت همین گفت اینم از طرف دخترم؛قبلا اصلا اینجور نبود منم براش همیشه بهترینارو گرفتم در عجبم از کارش.تازه قبلش ازم پرسید چی میخواد منم به خنده گفتم دستبند بعدم گفتم اصلا هیچی نمیخوام 

الان یا هفتس محل بهش نمیدم از ذوق و زندگی افتادم اصلا از چشمم افتاده نه برای کادو بخاطر اینکه انقدر براش بی ارزش بودم اونم تو این شرایط که بخاطر دخترم زحمتای من ده برابر شده ولی انگار اصلا به چشمش نیومده حتی تولد دخترم که چند روز پیش بود رو هیچ برنامه ای براش نداشتن چون ذوقی نداشتم ،خیلی حالم بده اصلا نمیخوام پاشو تو خونه بذاره .حس میکنم زیر پاهاش لهم کرد از خودم خندم میگیره که هرروز منتظر سورپرایز بودم و خودمو دلداری میدادم الکی؛حالا بنظرتون چیکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر یه کادو مسخره زندگیتو به کام شوهرت و بچت تلخ نکن .

بحث کادو نیست 

حرفم اینه که چرا براش بی ارزش بودم 

اخه خیلی اهمیت میداد قبلا ؛برای مادرش کوچکترین مناسبتی رو جا نمیذاره

ای بابا ، چقدر سخت گرفتی ، توقع زیادی کار دستت داده گلم

شوهرم از طرف خودش و پسرم و نی نی جدیدمون ، یه جفت جوراب برام کادو خریده بود ،شکل پرچم ایران ، درسته تو ذوقم خورد ولی کلی به انتخابش خندیدم و گفتم حوراب ۲۲ بهمن گرفتین دستتون درد نکنه 

هر سال که اینطور نبوده ، امسال شاید دستش تنگ بوده ، اخم و تخم نکن ، میگذره ، بخاطر یه کادو خودتو ناراحت نکن

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
بحث کادو نیست  حرفم اینه که چرا براش بی ارزش بودم  اخه خیلی اهمیت میداد قبلا ؛برای مادرش ...

مهم همینه ، اگه هر سال یادش نیره یا کوتاهی میکنه ، باید ناراحت بشی ، حتما سال بعد جبران میکنه

ای بابا ، چقدر سخت گرفتی ، توقع زیادی کار دستت داده گلم شوهرم از طرف خودش و پسرم و نی نی جدیدمون ...

نه دستش تنگ نبود گرچه خودش همش میناله ولی حسابشو چک کردم پر پول بود 

مهم همینه ، اگه هر سال یادش نیره یا کوتاهی میکنه ، باید ناراحت بشی ، حتما سال بعد جبران میکنه

اخه امسال تولدمم کادو نگرفت همش میگفتم با خودم حتما روز زن جبران میکنه 

کلا انگار بی ارزش شدم براس 

نه دستش تنگ نبود گرچه خودش همش میناله ولی حسابشو چک کردم پر پول بود 

عیب نداره 

تو خانومی کن و کوتاه بیا ، سروقتش ، وقتی حالش خوش بود گلایه کن 

این  دلخوری ها سمه سم

عیب نداره  تو خانومی کن و کوتاه بیا ، سروقتش ، وقتی حالش خوش بود گلایه کن  این   ...

ینی یه دفعه پاشم خوب و خوش و خندون بشم ؟با دلم چیکار کنم ؟با ذوقی که کور شد؟با انگیزه ای که از بین رفته ؟

ینی یه دفعه پاشم خوب و خوش و خندون بشم ؟با دلم چیکار کنم ؟با ذوقی که کور شد؟با انگیزه ای که از بین ر ...

بیای خونه زندگیمو ببینی ،من که انقدر حساس بودم انگار بمب منفجر شده؛اصلا دل و دماغ ندترم ؛تازه بهش پیام دادم که دلمو شکسی و ناراحتم میگه نه تو دلمو شکسی و طلبکاره