2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 53 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشید ولی منم با مادرشوهرت موافقم.

خدا پدرت رو بیامرزه ، تو ختم پدرت هم ارایش داشتی؟ یا نه

شاید مادرشوهرت با اون زمان داره مقایسه میکنم.

بالاخره پدرشوهر هم نسبتش نزدیکه به ادم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

آرایشت چی بود؟ب دل نگیر دیگم درموردش حرف نزن ک بحث پیش بیاد🙁زنداداش من واسه هفتم بابام موهاشو رنگ کرد عقد فامیلاس بود ما اصلا اهمیت ندادیم رفتار وکارای هرکسی ب خودش مربوطه

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

خب ميگفتي مادرجون من كه كلي زحمت كشيدم شماهم ميدونين دايي و دوست داشتم و دارم همش پا به پاتون همه مراسمات بودم با اينكه خودم عزادار بودم

مردم بگن از شما بعيده به جايي اينكه به اونا اعتراض كنين كه حق حرف زدن پشت سر عروستون ندارن به من ميگين

بعدم بگو منم خيلي مسايل كه پيش اومد و گذشت كردم

جرات مند حرفتو ميزدي تهشم به همسرت ميگفتي اون همه زحمت كشيدم بعد اين شد مزد دستم با حالت ناراحتي و گلكي بگو 

ارايشت اگر مليح بوده به كسي زبطي نداشته بهانه بوده ادم تازه تشكر مبكنه بخاطر زحمات نه يك ارايش مليح و بكنه علم بهانه جويي