2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

1116 بازدید | 53 پست

پدر شوهرم تازه فوت کرده که داییم هم میشه من و جاریم تو این چند روز ختم پدرمون دراومد از بس کار کردیم البته ۵ ماه هم هست از فوت پدر خودمم میگذره امروز مادر شوهرم زنگ زده گلگی که چرا تو ختم پدر شوهرت آرایش کردی این مرد ۷۵ سال زندگی کرده مردم میگن عروساش خوشحالن که پدر شوهرشون فوت شده در صورتی که آرایش من فقط روز ۷ و خیلی هم زیاد نبوده خیلی ملایم در صورتی که منم تو این چند وقت کلی رفتار زشت دیدم که گذشت کردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه یه عکس از آرایش ملایمت بذاری

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

توام باید تو یه موقعیت مناسب و در کمال ادب گله کنی بابت رفتارایی ک نارحتت کرده و بگی چون دوستون دارم نمیخوام دلخوریا تو دلم بمونه

گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی... چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید... 🥰😍

بهش زنگ بزن بگو ازت ناراحتم من خیلی زحمت کشیدم تو مراسم ختم انتظار تشکر نداشتم ولی انتظارم نداشتم جای تشکر ازم گلگی هم بکنید چون خستگی تو تنم مونده واسه هیچ مراسم دیگه ای نمیام که ابروی شماهم نره