2821
2789
عنوان

بچها وقیح کیه؟😐

195 بازدید | 17 پست

خیلی دوس دارم بدونم ماجراشو،انگار خیلی توسایت معروفه؟کی بوده چی بوده چیکارکرده مگه؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرایی که عکس میذارن ،زود عکسشونو برمیداره ،بعد تو یه سایت دیگه از عکس کاربرای نی نی سایت آلبوم درست کرده.

هرچندوقت یه بار اینجا لینک اون سایتشو میذاره.

درکل خیلی بیشعوره

اسمه کاربریش ینی وقیح بود؟مردبود یازن؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

الان که وقیح از مد افتاده،دوره دوره کرونا ویروسه😁وقیح یه بنده بیکار خدا ست که قبلا هر جا تاپیک عکس بود حضور داشت و عکسها رو جمع میکرد بعد یه تاپیک میزد پخششون میکرد

#در_خانه_بمانیم
کاربرایی که عکس میذارن ،زود عکسشونو برمیداره ،بعد تو یه سایت دیگه از عکس کاربرای نی نی سایت آلبوم در ...

واااااااااااااااایییییییی چه کثییییییییییف😳😳😳😳مگه مریضه خب😳

یه عکس بذار بعدا با وقیح آشنا میشی 😂

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

خب نی نی یارا چرا ازبین نمیبرن کاربریشو؟؟؟؟؟؟

بازم با خط جدید عضو میشه ازاین شماره ارزون ها میخره

چه بیماره بیکاریه هاااا