2777
2789
عنوان

غربالگری اول 😭😭تو رو خدا بیاید

160 بازدید | 5 پست

سلام.جواب nt من ۲ بود و ریسک سندروم ۱ به ۶۸۹.ولی احتمال سندروم رو زده ریسک پایین.کسی بوده با این شرایط بچش سالم باشه دارم از استرس می میرم 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توضیحی که دکترم داد براتون میگم.ایشون میگفتن این ی ازماش خود مقایسه ای هست یعنی برای شما اگر در همین شرایط سنی وزنی و بدنی ۶۸۹ بچه بیارید در همین زمات احتمال اینکه یکیش مشکل دار باشه هست.پس نگران نباشید .گمونم یک به سیصد خطرداره و یک به صد و پایینتر خیلی پرخطر میشه .ولی ntرو یادم نیس چجور تفسیر کردن

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

دکتر به من گفت سل فری بده ولی خوب هزینش خیلی زیاده .

پشت گوش نندازین هزینش هرچی هم زیاد باشه ارزش داره اولا از نگرانی درمیایین دوما اگر خدایی نکرده یکدرصد بچه مشکلی داشته باشه بعدا هی خودتونو شماتت نمیکنید که نرفتید و نفهمیدید

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨