2777
2789
عنوان

چقد خلوته😒

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 128 پست
ضرر داره داگی🙊🙈

ن اتفاقا خیلی کمک میکنه ک سر بچه بیاد پایین

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاندوووووم اذیت نمیکنه اون نوکش؟

ن بابا مگه کاکتوسه😂

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
آخی عزیزم .  خب ببین من وقتی ترشی و لواشک و رب انار زیاد میخورم پریودیم عقب میفته . تو هم انجا ...

راستش ماه عسلم هدیه ازدواجمه. چون بلیط ها اماده بود و رزرو هتل هم انجام شده امکانش تغییرش ممکن نیست. رب انار و لواشک رو باید امتحان کنم. دکترم میگه بساز چاره نیست. بقول شما باید بسازم ابجی

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
وای بچه خیلی مزاحمه من هنوز بچه ندارم تا بچه نیست باید نهایت لذتو ببرد البته الان ۳ ماهه بی نصیبم😢 ..

واییی😂 نگو تینجوری بچه خیلی خوبه حتی این نخوابیدناش😂😂خوابش برده دختدم

راستش ماه عسلم هدیه ازدواجمه. چون بلیط ها اماده بود و رزرو هتل هم انجام شده امکانش تغییرش ممکن نیست. ...

خیلی هم عالی .فدای سرت عزیزم همه چی که اون مورد نیست خوش بگذرون تا میتونی ولی ترشیجاتم امتحان کن . برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزدلم