2777
2789
عنوان

چقد خلوته😒

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 128 پست
شوهر من همچین خروپف میکنه ک نمیزاره بخوابم!اینم شاس مایه!    

خدا وکیلی نخواب اون جور جاها

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم استغفار می گم من. اخراشه. ولی پریودم نشد نماز شب بخونم. نامزدمم خونه باباشه. خبر بدتر اینکه تو ...

قرص بخور

من خوردم ۶ سال پیش هنوزم زنده م

روکین بگیر عوارض خاصی هم نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چه جوری ماه آخر بارداری نزدیکی میکنید😳

ب سختی ولی شدنیه چرا الکی خودمون محروم کنیم 😂

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
خدا وکیلی نخواب اون جور جاها

پس کجا بخوابم خواهرجان!شهلاااااا!

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چه با حال گفتی😂😂😂

حقیقته😁😁😁

از ترس کرونا با نانچیکو هم بزنن نمیرم رای بدم😓هرسال میرفتم.امسال دیگه خودمو معاف کردم🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم شوهرم نیست😭😭😭😭😭😭🍆😂

خیلی بی تبیتی😒😂

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

پس کجا بخوابم خواهرجان!شهلاااااا!

تو ماشین شاسی بلندا بخواب😂بمیرم برات شهلا