2777
2789

حتی عفونت زنان هم ای آس آرو بالا میبره.اگه تنفست هم مشکل داره احتمالن عفونت گلوی کهنه داری.اینقد توی اطرافیانم بیماری دیدم دکتر شدم   

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا

ای اس ار میزان رسوب خون هستش و میتونه به دلیل سرما خوردگی ، کمخونی و حتی ترسیدن ناگهانی هنگام زدن امپول باعث افت سیستم ایمنی میشه باشه ... چون. تورم غدد لنفاوی داره احتمال زیاد همون عفونته به متخصص عفونی و دکتر غدد مراجعه کن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم بنظرت سرطان خون چی؟

نه عزیزم به اینا فکر نکن من ۶ سال میش ای اس ارم بالای ۶۰ بود غدد لنفاویه گردنم فعال شدن دلیلش هم عفونت ناشی از سل بود درمان شدم تموم شد اصلا بد به دلت راه نده اگه لنفها از ۱ میل بزرگترن درخواست نمونه برداری کن زود نوع عفونت معلوم میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ببخشبن من esr۴۰ دارم وتورم لنف زیربغل. بایدنمونه گیری بشه؟ 

سلام 

میشه لطف کنید بگید اندازه لنف زیربغلتون چقده؟

منم لنف زیربغلم متورمه 

امروزم تست ERS دادم بالا بود

شما چیکار کردین

سلام  میشه لطف کنید بگید اندازه لنف زیربغلتون چقده؟ منم لنف زیربغلم متورمه  امروزم تست ...

شما تو تاپیکهاتون صحبت از بیوپسی کردید هنوز بیوپسی نشدید؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
نگران نباش ولی بازم پیگیر شو احتمالا مربوط ب همون تورمه من ای اس ارم 120 بود الانم حالم خوبه 3 بار ا ...

سلام

میشه لطفا بگید هر بار که ازمایش تکرار میکردید بالا یا پایین میشد عددا یاخیر؟

استارتر esr بالاتون رو پیگیری کردید؟ برای خواهرم هم بالا هست نگرانه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
استارتر esr بالاتون رو پیگیری کردید؟ برای خواهرم هم بالا هست نگرانه

سلام

من esrبالا دارم 

هر دفعه بالاتر میره 

الان ۱۰۹شده خیلی نگرانم

داروی روماتیس هم میخورم 

هیچ درد یا علامت دیکه ای هم ندارم

سلام من esrبالا دارم  هر دفعه بالاتر میره  الان ۱۰۹شده خیلی نگرانم داروی روماتیس هم می ...

سلام عزیزم

احتمالا از همون روماتیسم هست. چون میدونم اون بالا میبره. دکتر ببرید نگران نباشید خود استرسم عددشو بالا میبره

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰