2777
2789
عزیزم چرا اینقد خودتو اذیت میکنی.دور از جونت سرطان خون خیلی نشونه های دیگه هم داره.من همیشه ای اس آر ...

عزیزم شماازاول االتهابتون بالا بودیاحالت افزایشی داره روچندهست ؟

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من esrبالا دارم  هر دفعه بالاتر میره  الان ۱۰۹شده خیلی نگرانم داروی روماتیس هم می ...

دکتربرای پایین اومدنش دارونداده ؟؟

روماتیسم ک داریددردهم دارید؟

وخدایی که بشدت کافیست
علت بالا بودن التهاب خواهرتون مشخص شد؟برای من هم بالارفته نگرانم 

نمیدونم عزیزم گوشش یکم عفونت داشت ولی دوباره ازمایش نداد

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
نگران نباش ولی بازم پیگیر شو احتمالا مربوط ب همون تورمه من ای اس ارم 120 بود الانم حالم خوبه 3 بار ا ...

سلام منم چند سال پیش ای اس آرم تقریبا مثل شما بود رفتم پیش یه دکتر زرتشتی بود دو تا قرص داد خوب شدم ولی لز ایران رفت قرصها هم یادم نمیاد ۱۵ سال پیشه الان دوباره ای اس آرم بالا و کیست سینه و کیست تو کلیه و یه توده بود تو مثانه م که در آوردم به نظر شما میتونه از اینا باشه

میگم بنظرت سرطان خون چی؟

سلام خانم شما استرس دارید همین استرسه باعث شده ای اس آرتون بالا بره 

ضمنا سرطان خون از ای اس آر مشخص نمیشه چندین فاکتور خون مثلا سی بی سی وای بی سی ، و کلسترول خون و..‌‌رو باهم مسینجند بعدش بیماری رو مشخص میکنن 

حتی بعضی از قرص ها ای اس آر رو بالا میبرن مث استاتین ها 

نگران نباش ولی بازم پیگیر شو احتمالا مربوط ب همون تورمه من ای اس ارم 120 بود الانم حالم خوبه 3 بار ا ...

سلام عزیزم خوبی شما رفتی دکتر دلیل بالا رفتن ای ار است چی بود همسرم آلرژی شدید دارویی پیدا کرد بود امروز رف آزمایش ers خونش ۸۴ هی خیلی نگرانم 

سلام عزیزم خوبی شما رفتی دکتر دلیل بالا رفتن ای ار است چی بود همسرم آلرژی شدید دارویی پیدا کرد بود ا ...

عزیزم ای اس آر خون همسرتون پایین اومد؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼