2777
2789
عنوان

کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 89 پست
وا چرا ؟؟؟؟!!!! دلشم بخواد......

عزیزم بایه تاپیک که نمیشه ازدواج کرد😐😐

حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭                         نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی...         نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آخی  خوب مشاوره رفتین

مهندس جواب خواستگاری رونمیدی😁

حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭                         نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی...         نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔
عزیزم بایه تاپیک که نمیشه ازدواج کرد😐😐

گفتم ازدواج کنن یهو؟؟؟!!!!،

خب با هم حرف میزنن به نتایجی میرسن دیگه....

چه اشکالی داره؟؟؟!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم بزار به سن من برسی اگر بازم نظرت همین بود. منم سن شما نظ شما رو داشتم اما زمانه شرایط رو تغییر ...

بله حرفتونوقبول دارم هیچکس ازآینده خبرنداره 

ولی دوس ندارم شرایطم جوری بشه که به ازدواج فکرکنم 

برام دعا کنید

آخه خیلی کم هستن که باازدواج خوشبخت شدن

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡

انشالله که هر چی صلاحتونه پیش بیاد 

این صلوات ها هم برای آرامش روح و دلتونه 

خدا هر چی برات صلاحه مقدر کنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خوب چرا تحمل میکنید  شما قراره یه بار زندگی کنید پس عمر خودتون رو هدر ندین بعدا پشیمونی سودی ن ...

من بچه دارم اوناگناهی ندارن شوهرم مردخوبیه هال هیچ فرقه ای نیس زحمتکشه ولی بینهایت بچه مسلکه وهمیشه سرچیزای الکی قهره.وقتی باهاش حرف میزنم سرش همش توبازی باگوشیه یاتلویزیون میبینه لجبازه.منم میبینم گوش نمیده ساکتم بینهایت دخترشادی هستم ولی مدتیه دپرس شدم.

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
بخداجدی میگم شوهرمن مردخوبیه ولی درک نداره وبچه ننس همیشه قهره من همیشه تنهام وافسرده شدم😢

ازدواج نکردن بهتر از ی ازدواج بد .باید تو انتخاب دقت میکردی .ن صورت مسئله رو پاک کنی

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز