2777
2789
عنوان

کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 89 پست
نمیشه از استارتر خواستگاری کنید؟؟؟؟!!! همیشه از واسطه ازدواج شدن بدم میومده ولی الان حاضرم واسطه بش ...

احسنت😄😄😄😄😄😄

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم که خدا بهترینها رو بهتون بده و خوشبخت بشین و همیشه خنده رو لباتون بمونه و تنتون سالم باشه و ...

ممنونم . ان شالله شما هم بهترین ها قسمتت بشه

خدا کریمه
نمیشه از استارتر خواستگاری کنید؟؟؟؟!!! همیشه از واسطه ازدواج شدن بدم میومده ولی الان حاضرم واسطه بش ...

عالی گفتی  

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  

چرابیچاره روتورودروایسی میزاری الان بگه نه که اسی ناراحت میشه😥

حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭                         نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی...         نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔
همیشه تو اینجور تاپیک ها یکی مثل شما پیدا میشه . اخه خواهر چه خوشبحالی . چیش خوش به حالی داره؟

بخداجدی میگم شوهرمن مردخوبیه ولی درک نداره وبچه ننس همیشه قهره من همیشه تنهام وافسرده شدم😢

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز