کاش معجزه میشد و منم از تنهایی درمیومدم به شدت نیاز به ازدواج دارم از همه جهات الان 30سالمه . توروخدا نگید از مجردیت لذت ببر هیچکس جای هیچکس نیست هر کس شرایط زندگیش با بقیه فرق داره . اگر از دعا یا ذکر یاهرچی نتیجه گرفتید به منم بگید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیشه از استارتر خواستگاری کنید؟؟؟؟!!! همیشه از واسطه ازدواج شدن بدم میومده ولی الان حاضرم واسطه بش ...
چرابیچاره روتورودروایسی میزاری الان بگه نه که اسی ناراحت میشه😥
حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭 نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی... نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔