2777
2789
عنوان

کاش

589 بازدید | 89 پست

کاش معجزه میشد و منم از تنهایی درمیومدم به شدت نیاز به ازدواج دارم از همه جهات الان 30سالمه . توروخدا نگید از مجردیت لذت ببر هیچکس جای هیچکس نیست هر کس شرایط زندگیش با بقیه فرق داره . اگر از دعا یا ذکر یاهرچی نتیجه گرفتید به منم بگید

خدا کریمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موقیعتشو نداشتی اصلا؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
سلام بانو قسمت شما شاید همین باشه منم ۳۵ سالمه و مجردم  به هر حال باید عادت کنید&nb ...

والامن که ازدواج کردم پشیمونم خوش ب حال شمابخدا

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

هرکس یه دردی داره بخدا اونایی که ازدواج نکردن دلشون میخواد ازدواج کنن اونایی ک ازدواج کردن دلشون بچه میخواد 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
نه من نمیتونم عادت کنم منم باید حقم رو از این دنیا بگیرم

امیدوارم که خدا بهترینها رو بهتون بده و خوشبخت بشین و همیشه خنده رو لباتون بمونه و تنتون سالم باشه و با کسی زندگی کنید که لایق شما باشه بانو 

من که دیگه امیدی ندارم 

* با تشکر فراوان *