2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم فک میکنم دیگه نفرستمش مدرسه. کدوم شهرین؟

طرفای هرمزگان 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
وای بچه ها من وحشت کردم.یکی از شهرای اردبیل هستم.خیلی میترسم خیر سرم معلم هم هستم.😔😔

ابجی منم معلمه اینقدر ناراحت بود میگفت چه کار کنم 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
ميگم با گرم شدنه هوا بساط كرونا برچيده ميشه يا نه؟

نه بابا ربطی به گرمی هوا نداره ولی من شنیدم پرفسور سمیعی گفته چیزهای گرم مثل شیره انگور عسل سیر و دارچین و این چیزا بخورید از خوردن سردیجات پرهیز کنید چون بستر رسد کرونا سردیجاته 

شدن ۵ نفر😥

وقتی توی چین با اون امکانات و علمشون نتونستن جلوشو بگیرن میترسم کل شهرای ایران نگیره 

نه بابا ربطی به گرمی هوا نداره ولی من شنیدم پرفسور سمیعی گفته چیزهای گرم مثل شیره انگور عسل سیر و دا ...

عزيزم كرونا يه نوع سرماخوردگيه كه با گرم شدنه هوا ويروسش دوم نمياره و ميميره ديگه 

نه بابا ربطی به گرمی هوا نداره ولی من شنیدم پرفسور سمیعی گفته چیزهای گرم مثل شیره انگور عسل سیر و دا ...

پروفسور سمیعی جراح مغزه فک کنم. اونو چه به طب سنتی. هر کی میخواد به حرفاش سندیت بده، میگه پروفسور سمیعی گفته

من برا خودم نمیترسم بیشتر فکرم به بچه هامه جوش اونا را میزنم اگه یه ذره مریض میشن من داغون میشم😭

وقتی توی چین با اون امکانات و علمشون نتونستن جلوشو بگیرن میترسم کل شهرای ایران نگیره 

اصلا دلم نمیخواست اینجوری بمیرم 😔😔😔😔😔😭 من هیچ وقت نتونستم خوب زندگی کنم😔😥😥😥

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃