2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست
عزيزم كرونا يه نوع سرماخوردگيه كه با گرم شدنه هوا ويروسش دوم نمياره و ميميره ديگه 

خدا کنه اینطور باشه والا من از وقتی شنیدم وحشت زده شدم جرات بیرون رفتن ندارم شوهرم میاد خونه میفرستم حموم ، نمیزارم همینجوری بیاد خونه خیلی نگرانم دخترمم دیگه نمیزارم بره مدرسه .

اصلا دلم نمیخواست اینجوری بمیرم 😔😔😔😔😔😭 من هیچ وقت نتونستم خوب زندگی کنم😔😥😥😥

منم گفتم یکی توی هواپیما تو اسمون  یا توی کشتی تو دریا یا اینجور بلاها نمیرم😭

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم كرونا يه نوع سرماخوردگيه كه با گرم شدنه هوا ويروسش دوم نمياره و ميميره ديگه 

واقعاااااااا . حالا پارس اسفند نشده بود هوا گرم داشت میشد . اما امسال همش سرده

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
خدا کنه اینطور باشه والا من از وقتی شنیدم وحشت زده شدم جرات بیرون رفتن ندارم شوهرم میاد خونه میفرستم ...

واقعا نمیفرستیش؟کلاس چندمه

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
خدا کنه اینطور باشه والا من از وقتی شنیدم وحشت زده شدم جرات بیرون رفتن ندارم شوهرم میاد خونه میفرستم ...

شوهرم من ی دندس مسک نمیزنه هر چی بش میگم😭😭😭😭

شوهرم من ی دندس مسک نمیزنه هر چی بش میگم😭😭😭😭

شوهر منم میگه اگه خدا بخواد مریض میشم جلوشو هم نمیشه گرفت اعصابمو بهم ریخته ☹️😔

آره ديگه مثل آنفولانزا و ويروساي ديگس همه ويروسا رو تو سرما ميگيريم تابستون ويروسي نيست مگه نشنيدي ميگن مواد خوراكيو حرارت بدين و چيزي كه حرارت نديده نخوريد پس تو گرما از بين ميره

پروفسور سمیعی جراح مغزه فک کنم. اونو چه به طب سنتی. هر کی میخواد به حرفاش سندیت بده، میگه پروفسور سم ...

واقعا بخدا

شوهر منم میگه اگه خدا بخواد مریض میشم جلوشو هم نمیشه گرفت اعصابمو بهم ریخته ☹️😔

اره دقیقا😭😭😭 حالا همسر من توو فروشگاه ۷ هم کار میکنه😥

اره دقیقا😭😭😭 حالا همسر من توو فروشگاه ۷ هم کار میکنه😥

کسی اینجا مال قم نیست ازش دقیق بپرسیم چه خبره؟؟؟