2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه های زندگیتون بگین

1020 بازدید | 18 پست

چه چیزایی رو تو زندگیتون تجربه کردین که اثر خوب داشته یا چه کارایی کردین که اثر بد داشته روی زندگیتون ....

بگین بقیه هم استفاده کنن

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

زندگی کنار مادرشوهر ممنوع

ازدواج با ادم بی پول ممنوع

محبت زیادی به همه و مخصوصا به خانواده شوهر ممنوع

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ببخشید معذرت میخوام ادم گوه بخوره ولی با مادرشوهرزندگی نکنه.من زندگی کردم مثل سگ پشیمونم.هیچ وقت گول ظاهرخوش خونواده شوهرونخورید...مسایل واختلافات خونواده پدریتونو به شوهرتون نگید...به رفیق اعتمادنکنید...

یه چیز دیگه هم هست خوشی هاتون رو هرجایی جار نزنید استوری نکنید شاید آه یکی همه ی داروندارتون وخوشی هاتون رو ازتون بگیره(به شخصه خودم تجربه کردم)

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

خیلی ببخشید معذرت میخوام ادم گوه بخوره ولی با مادرشوهرزندگی نکنه.من زندگی کردم مثل سگ پشیمونم.هیچ وق ...

من که خداروشکر مادر شوهر ندارم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون

تو سن کم ازدواج نکنید

توی تصمیمتون برای ازدواج اول خودتون براتون مهم باشه. 

سرکوب کردن خودتون و خواسته هاتون بعدها به شکل ناراحتی روحی و روانی نمایان میشه و دردش رو فقط و فقط خودتون باید بکشید. 

هیچ چیز و هیچکس تو این دنیا سفید یا سیاه نیست هممون خاکستری هستیم

به نظر من زندگیتو برای خودت نگه دار جار نزن که میخوای چیکار کنی و چی داری و دوم اینکه هر لحظه شکر گزار باش حتی اگه تو بدترین شرایطی. همه مثل تو نیستن پس توقع و انتظاراتت رو از بقیه کم کن و پایین بیار اینطوری کمتر اذیت میشی