mamanealijoon مدیر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27989 عنوان ماسک | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست رفتم بخرم سهمیه بندی بود نفری دو تا.مثل پارسال که نوار بهداشتی سهمیه بندی بود 😐 تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲ 1398/12/01 | 13:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تومبون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9567 آفرین به خدا آنفولانزا هم همین بود خیلی فوتی هارو نگفتن از آنفولانزا بوده به خواهرشوهرم گفتن باید با ماسک و دستکش بیاین سرکارهمش فک میکنم اوضاع خیلی وخیمه
mamanealijoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27989 آفرین به خدا آنفولانزا هم همین بود خیلی فوتی هارو نگفتن از آنفولانزا بوده اگه در حد آنفولانزا باشه جای امید هستش باز.من پسرم آنفولانزا گرفت ولی خدارو شکر خوب شد تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
مهردخت۶۹ عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2299 ولی تو شهر ما نیست ۴تا داروخونه رفتم تا خریدم البته خیلیم واجب نیس ویروسی که ۹روز رو سطوح زنده میم ... درسته درضمن ماسک معمولی هم برای ویروس بود و نبودش فرقی نداره اللهم عجل لولیک الفرج
gandomak عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 13230 حالا خواهر من سه ماه پیش یه پک کامل ماسک خریده بود من دعواش کردم که چه خبره این همه ماسک میخوایم چکا ... منم وبروس کدرونا اومد چین رفتم یک پک خریدم با دو سه تا دستکش نخی .... میدونستم به ایران میرسه
دلپسندم عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 374 اگه در حد آنفولانزا باشه جای امید هستش باز.من پسرم آنفولانزا گرفت ولی خدارو شکر خوب شد بله ولی خب خیلی ها که بیماری زمینه ای داشتن فوت شدن حتی کسی نفهمی از آنفولانزا بودهدختر منم گرفت خدارو شکر خوب شد
mamanealijoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27989 نواربهداشتی چرااا😐 پارسال که محصولات سلولوزی گرون شد محلمون با قیمت قبل گرونی میداد ولی نفری دوتا تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ارتا۲۳ عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1106 منم وبروس کدرونا اومد چین رفتم یک پک خریدم با دو سه تا دستکش نخی .... میدونستم به ایران میرسه کار خوبی کردی احتیاط شرط عقله خواهر من اونموقعی که خریده بود اصلن بحث کرونا توچین هم مطرح نبود
دلپسندم عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 374 به خواهرشوهرم گفتن باید با ماسک و دستکش بیاین سرکار همش فک میکنم اوضاع خیلی وخیمه وخیمه که یه کوچولو ازش رو گفتن دیگه😐
تومبون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9567 خاک بر سر مسئولین ایران که هیچ کاری نمیکننفقط مثل گاو هی پروازای چین رو به ایران راه دادن😭😭
mamanealijoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27989 خاک بر سر مسئولین ایران که هیچ کاری نمیکنن فقط مثل گاو هی پروازای چین رو به ایران راه دادن😭😭 بلانسبت گاو.باز گاو یه خاصیتی داره تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲